Mainos

Taapero sisaruksineen oli huolestuttavan hiljaa – äitiä odotti ällöttävä yllätys

Neljän lapsen äiti ei koskaan tule unohtamaan näkyä, jonka hän sai kohdata jätettyään pienokaisensa valvomatta muutaman minuutin ajaksi.

Neljän pojan äiti kertoo ForEveryMom-sivustolla, että hänen poikansa osaavat useita ihmeellisiä asioita, mutta hiljaa oleminen ei kuulu näiden asioiden joukkoon. Tästä syystä äiti ei osannut millään valmistautua näkyyn, joka odotti häntä lasten oltua hiljaa muutaman minuutin ajan. 

Ymmärsi välittömästi, että jotain täytyi olla tekeillä

Äiti kertoo poikiensa leikkineen keskenään olohuoneessa sillä välin, kun hän itse oli pukeutumassa makuuhuoneessa. Huoneiden välillä oli vain muutama askel, joten äiti ei voinut millään uskoa, että mitään pahaa ennättäisi tapahtua hänen poissa ollessaan. Hän oli väärässä.

– Olin huoneessani ehkä viisi tai kymmenen minuuttia, kunnes kuulin jotain, jota en ollut koskaan ennen kuullut. Se oli hiljaisuus.

Äiti kuvitteli, että lapset leikkisivät hiljaa keskenään, ehkä lukisivat kirjaa tai leikkisivät piilosta. Yhtäkkiä hän ymmärsi, että hänen lapsensa eivät ole koskaan hiljaa, eli jotain täytyi olla tekeillä. Äidin sydän takoi rinnassa, kun hän juoksi ulos huoneesta. Hän näki kolme vanhinta lastaan, mutta 1,5 vuotta vanhaa Chatham-poikaa ei näkynyt missään. Vanhemmat pojat eivät olleet nähneet pikkuveljeään hetkeen. 

– Adrenaliinini ryöppysi ja aloin hermostuksissani liikkua huoneesta toiseen etsien nuorimmaistani. Sitten huomasin oven olevan auki. Oven, jota ei ikinä jätetä auki. Oven, jonka suljen useita kertoja päivässä. Surullisenkuuluisan kylpyhuoneen oven.

Tähän hetkeen ei voinut valmistua kirjoja lukemalla

Äiti rynnisti äkkiä sisään varmistaakseen, että hänen lapsellaan olisi kaikki hyvin. Hän löysikin pikkupojan kylpyhuoneesta likaisena suuri hymy naamallaan. 

– Minun 1,5-vuotias poikani seisoi siinä ilman housuja Oreo-keksi kummassakin kädessä ja teki sitä, mitä kekseille yleisesti tehdään. Hän ei dipannut keksejä kylmään maitoon, vaan hän upotti keksejä vessanpönttöön ja söi ne.

Äiti kertoo näyn aiheuttaneen hänelle välittömästi huonoa oloa, ja hän oli meinannut melkein oksentaa poikansa teon nähtyään. Reaktio johtui siitä tavasta, jota hänen vanhemmat poikansa harrastavat. He eivät nimittäin vedä koskaan pönttöä vessassa käynnin jälkeen.

Äiti kertoo tämän hetken olleen taas yksi niistä asioista, joihin et olisi voinut millään valmistautua etukäteen. Näistä hetkistä ei kerrota kirjoissa, ne tulevat vain vastaan.

Video: Rehellisellä videolla lapset paljastavat, missä tilanteissa äidin totteleminen olisi suotavaa. 


Lähde: ForEveryMom

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.