Täältä löytyvät Suomen halukkaimmat kotirouvat!

Salasuhteisiin erikoistunut deittipalvelu AshleyMadison.com on suomalaisia verkkopalvelun käyttäjiään tutkimalla selvittänyt, mistä päin maata kannattaa salasuhdetta lähteä etsimään.

Pettämissivusto AshleyMadison.com on tutkinut suomalaisia verkkopalvelun käyttäjiä. Tutkimus onkin nyt paljastanut, minkälaisia alueellisia eroja Suomessa on.

, että erityisesti pääkaupunkiseudulta, Tampereelta ja Turusta löytyy eniten pettämissivustolle rekisteröityneitä käyttäjiä sekä määrällisesti että suhteutettuna väkilukuun.

Eniten naiskäyttäjiä löytyy kuitenkin Itä-Suomesta. Heitä on nimittäin lähes 40 prosenttia, kun Pohjois-Suomessa vastaava luku on 21. Tunnetusti puheliaat itäsuomalaiset käyvät netissä kuumimpia keskusteluita ja chattia käytetään eniten juuri tällä alueella. Pohjoisessa asuvat puolestaan ottavat selvästi rauhallisemmin, sillä he viihtyvät keskimäärin kaikista pisimpiä aikoja kerrallaan pettämissivustolla.

Salaseuraa etsivien miesten kannattaa silmäillä erityisesti pohjoisen naisia. Alle 30-vuotiaita, miesseuraa etsiviä kotirouvia löytyy nimittäin kaikista eniten Pohjois-Suomesta.

Itä-Suomessa on rekisteröityneitä käyttäjiä lähes 2000 ja pohjoisessa miltei saman verran. Salaseuraa hakevien suosikkisivustolle rekisteröityy joka päivä noin 200 suomalaista jäsentä lisää, joten luvut muuttuvat jatkuvasti. Kokonaisuudessaan AshleyMadison.comilla on Suomessa jo yli 30 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: Deski/MTV3

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja