Täällä edesmennyt tähti asui aloitellessaan uraansa

Viime viikolla menehtynyt näyttelijä James Gandolfini ponkaisi tähteyteen vaatimattomista oloista. Katso, millaisessa talossa tähti asui, kun vasta aloitteli näyttelijän uraansa!

Sydänkohtaukseen menehtynyt Sopranos-tähti James Gandolfini asui uransa alussa New Yorkin Queensissä. Näyttelijän uransa kanssa takelteleva mies työskenteli baareissa asuessaan pienessä asunnossa puiden varjostamalla kadulla. Naapurusto oli hyvin suosittu sellaisten eurooppalaisten keskuudessa, joilla ei ollut varaa Manhattanin vuokriin.

New York Times -lehdessä vuonna 1988 julkaistussa haastattelussa Gandolfini paljasti, ettei neljän ensimmäisen New Yorkin vuotensa aikana koskaan allekirjoittanut vuokrasopimusta eikä koskaan elänyt yhdessä paikassa kymmentä kuukautta kauempaa. Queensin Astorian lisäksi Gandolfini asui New Jerseyn Hobokenissa sekä Brooklynin Park Slopessa.

– Muuttaminen ei ole minulle iso juttu. Minulla on tietty systeemi. Heitän kaiken muovisiin roskapusseihin ja pystyn vaihtamaan paikkaa minuuteissa. Kun nimeni ei ole vuokrasopimuksessa, olen nopeasti pois. Minulla ei ole velvollisuuksia, Gandolfini kertoi 26-vuotiaana antamassaan haastattelussa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Splash News/thewrap.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat