Mainos

Syyttäjä esitteli Madsenin tietokoneelta löydettyjä väkivaltaelokuvia – tuomari ei halunnut nähdä kaikkia filmejä niiden raakuuden takia

0:27

Ruotsalaistoimittaja Kim Wallin murhasta syytetyn Peter Madsenin oikeudenkäynti jatkui tänään kuudetta päivää Kööpenhaminassa. Oikeudessa kuultiin tänään jälleen useita todistajia.

Kaksi naistodistajaa kertoi, kuinka Madsen kutsui heidät reissulle sukellusveneen kanssa hieman ennen Kim Wallin kuolemaa, uutisoi Expressen.

Ensimmäinen naisista oli ollut harjoittelijana Madsenin verstaalla. Nainen käsitti, että Madsen olisi halunnut hänen kanssaan kahdestaan veneilemään.

Toinen nainen oli ymmärtänyt, että kutsu sukellusveneelle oli osoitettu hänelle ja hänen ystävättärelleen.

Eräs mies todisti oikeudessa, kuinka Madsen oli puhunut jo kymmenen vuotta sitten siitä, miten voisi helpoiten päästä eroon ruumiista. Madsen oli keskustelussa maininnut Kögenlahden merellä, mistä Wallin ruumiinosat viime syksynä löytyivät.

Toisen todistajan mukaan Madsen oli sanonut aiemmin, että hän haluaa tehdä täydellisen rikoksen. Mies oli kuvitellut Madsenin tarkoittavan sillä pankkiryöstöä tai vastaavaa.

Koneelta löytyi raakoja filmejä

Lounastauon jälkeen syyttäjä Jakob Buch-Jepsen näytti oikeudelle videoita, joita löytyi Peter Madsenin tietokoneelta.

Videot olivat väkivaltaisia elokuvia – sekä animoituja että todellisia –, joissa muun muassa tapettiin naisia. Usein uhrit tapettiin katkaisemalla heidän kaulansa.

Videot olivat niin raakoja, että oikeuden tuomari joutui keskeyttämään istunnon hetkeksi. Paikalla olleiden mukaan videot olivat äärimmäisen raakoja.

Aftonbladetin mukaan tuomari kärsi niin pahoin filmien katsomisesta, että hän pyysi, ettei syyttäjä näyttäisi niitä kaikkia.

Filmien katselua jatkettiin vasta myöhemmin, kun välissä kuultiin todistajia.

Expressenin mukaan Madsen itse ei katsonut filmejä, vaan hän piti katseensa edessään olevassa pöydässä, kun oikeudessa näytettiin videoita.

Syyttäjä kävi läpi myös Madsenin nettihakuhistoriaa. Niistä löytyi hakuja muun muassa naisen kaulan katkaisusta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.