Syyte lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ei vaikuta Jari Sillanpään Porvoon esiintymiseen: "Tulossa tunnelmallinen ja hyvä joulukonsertti"

4:15
MTV Uutiset Live käsittelee Jari Sillanpään saamaa syytettä.

Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Laulajalla on alkamassa joulukiertue, jonka toteutumisesta on herännyt epäilyksiä.

Sillanpään olisi pitänyt esiintyä Lahden kirkossa 7. joulukuuta, mutta MTV Uutisten tavoittama kirkkoherra Miika Hämäläinen kertoi, että joulukonsertti perutaan.

Laulajan Porvoon konsertti Kulttuuritalo Grandissa 5. joulukuuta kuitenkin järjestetään näillä näkymin. MTV Uutiset soitti Kultturitalo Grandin toiminnanjohtajalle joka ei kommentoinut asiaa, vaan ohjasi varsinaiselle järjestäjätaholle.

– Lähdemme siitä kuitenkin, että on tulossa tunnelmallinen ja hyvä joulukonsertti, ja Jari tekee sen (konsertin) sillä taidolla, minkä kaikki tietävät, konsertin järjestävältä taholta kommentoitiin.

Iskelmätähti Jari Sillanpäätä syytetään lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä. Syytteitä käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa helmikuun lopulla. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.