Syöpään menehtyneen Janita Lukkarisen Instagram-tilillä julkaistiin viimeinen päivitys – koskettavan toiveen toteutti naisen isä: "Kiitos kaikille ihanille ihmisille"

Janita Lukkarinen on kuollut – katso tästä ote hänen viimeisestä haastattelusta 2:16
Näin Janita Lukkarinen puhui viimeisessä haastattelussaan MTV Uutisille

Janita Lukkarisen Instagram-tilillä julkaistiin viimeinen päivitys edesmenneen naisen toiveesta. 

Tositelevisio-ohjelmista sekä sosiaalisesta mediasta tunnettu kasvo Janita Lukkarinen menehtyi 27. marraskuuta taisteltuaan pitkään syöpää vastaan. Hän oli kuollessaan 27-vuotias. 

Sunnuntaina 6. joulukuuta Lukkarisen Instagram-tilillä julkaistiin sen viimeinen päivitys. Julkaisun takana on Lukkarisen isä, joka kertoo tekstissä toimineensa Lukkarisen toiveesta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kiitos kaikille ihanille ihmisille, jotka niin monin eri tavoin tuitte tällä raskaalla matkallani kohti ääretöntä. Uskon, että tuomalla julkiseksi tämän sairastamiseni alusta loppuun, saatoin omalta osaltani auttaa ja antaa tietoa sekä ymmärrystä kanssaihmisille syövästä ja omista näkemyksistäni sekä tavastani elää sen kanssa. Tapoja sairastaa on varmasti kuitenkin yhtä monta, kuin on ihmisiäkin ja sairaus etenee yksilöllisesti. Jokainen päivä ei ole hyvä, mutta siitä voi yrittää tehdä parhaan mahdollisen siihen hetkeen, päivityksessä kerrotaan Lukkarisen sanoin. 

Päivityksessä muistutetaan, että jokainen on vastuussa omasta elämästään sekä siitä, kuinka auttaa muita ihmisiä.

– Jokainen siihen auttamiseen omalla tavallaan kuitenkin pystyy, kun sisäistä rohkeutta, hyvyyttä ja kauneutta ihmisestä löytyy puolustaa ja auttaa lähimmäistä. Muista myös rakastaa lähimmäistäsi, vaikka et häntä tuntisikaan. Tämä lähimmäinen kuitenkin tuntee ja on lähimmäinen myös sinulle. Miten sinä voit omalta osaltasi auttaa tai tukea lähimmäistäsi? Jokainen kuitenkin joskus tulee tarvitsemaan lähimmäisen apua ja tukea tavalla tai toisella, ehkä juuri sinäkin.

Lukkarisen isä on allekirjoittanut päivityksessä toimineensa tyttärensä puolesta. Lisäksi naisen isä on lisännyt päivitykseen oman toteamuksensa siitä, että räppäri Elastisen kappale Eteen ja ylös oli yksi Lukkarisen suosikkeja sekä kuvasti hänen mukaansa erityisesti hänen tyttärensä asennetta. 


Lukkarinen sairastui syöpään kesällä 2018, minkä jälkeen hän kertoi sairaudestaan ja sen hoidosta avoimesti sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös:

    Uusimmat