Syöpään kuoleva äiti halusi nähdä tyttärensä valmistujaiset – juhlat järjestettiin sairaalassa: "Sydäntäni särki, koska en kuvitellut tätä tällaiseksi"

2:07
Ei aina kyhmy – tällaisia ovat rintasyövän oireet

Kelleenin vakavasti sairas äiti ehti vielä nähdä tyttärensä valmistuvan koulusta.

Kelleen Kennonin valmistujaisjuhlat olivat katkeransuloiset. Kelleen vietti valmistujaisia sairaalassa, jotta hänen sairas äitinsä saisi nähdä tyttärensä valmistuvan.

Kelleenin äidillä Danalla on rintasyöpä, jota ei voida parantaa, kertoo ABC30.

"Sydäntäni särki, koska en kuvitellut tätä tällaiseksi"

Sairaalan henkilökunta taputti ja kannusti Kelleeniä. Yhdysvaltalaiseen tapaan Kelleen heitti lakkinsa ilmaan ja iloitsi valmistumisestaan.

– Sydäntäni särki, koska en kuvitellut tätä tällaiseksi, Kelleen kuvailee.

– Sitä kasvaa odottaen, että äiti ja isä istuvat yleisössä katsellen seremoniaa ja huutaen nimeäsi, ja äiti voi hädin tuskin puhua. Se, että hän pääsi näkemään valmistumisen, kun ajattelin, ettei hän pääsisi näkemään sitä, merkitsee paljon

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Danan rintasyöpä diagnosoitiin vuonna 2017. Se on levinnyt luustoon ja muualle kehoon.

– Luulen, että kiellän asian edelleen. Kuin olisi oltava joku ihme, äitini tulee olemaan ihmeparantuja, Kelleen kuvailee.

"Äiti katsoi minua silmiin ja sanoi, etten voi luovuttaa"

Äitinsä syöpähoitojen aikana Kelleen pysyi tämän vierellä, teki työtä ja opiskeli samaan aikaan. Toisinaan hän ajatteli luovuttamista.

– Äiti katsoi minua silmiin ja sanoi, etten voi luovuttaa. Mitä tahansa onkin meneillään, minun piti taistella elämäni puolesta, koska vaikka äiti olisi poissa, minä olisi edelleen täällä, Kelleen kuvaa.

Jatkaa nyt yliopistoon

Danalle on annettu vain vähän elinaikaa.  Äiti voi kuitenkin nyt olla ylpeä: Kelleen valmistui, ja jatkaa nyt Pepperdinen yliopistoon opiskelemaan käyttäytymisterapeutiksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja