Mainos

Synkkä viikonvaihde: Useita ruumislöytöjä ja kadonneita

Viikonvaihde on ollut kuolemantapausten valossa synkkä. Viikonvaihteessa on etsitty lisäksi useita kadonneita henkilöitä.

Kouvolasta löydettiin eilen kuolleena aviopari. Poliisin mukaan keski-ikäinen mies ampui mitä ilmeisimmin ensin vaimonsa ja pian sen jälkeen itsensä. Ammuttu nainen löytyi omakotitalon pihamaalta Maunukselan kaupunginosassa. Mies löytyi sisältä.

Myös Vaasan saaristosta Pohjanmaalta on löytynyt ruumis. Pohjanmaan hätäkeskus sai asiasta ilmoituksen lauantai-iltana, jolloin myös partiot lähetettiin paikalle.

Poliisi ei ole vielä kertonut kuolleen henkilöllisyyttä eikä suostu ottamaan kantaa siihen, onko kyseessä helmikuussa Vaasassa kadonnut mies. Tapauksessa ei epäillä rikosta.

Raaseporissa varhain tänään löytyi hukkuneena iäkäs nainen, joka oli ollut kateissa eilisillasta lähtien.

Pelastuslaitos sai tiedon viideltä aamulla naisen puolisolta. Mies oli löytänyt vaimonsa kainalosauvan ja lakin rannasta. Pelastuslaitos löysi naisen hukkuneena 20 metrin päästä rannasta.

Kauhajoella Etelä-Pohjanmaalla kuoli lisäksi yksi henkilö kolarissa eilen illalla. Henkilöauto oli päätynyt ohitustilanteen jälkeen tien oikeaan reunaan pientareelle ja lentänyt siitä viereiselle pellolle. Poliisin mukaan kuljettaja kuoli törmäyksessä välittömästi.

Kuopiossa kalaan lähtenyt mies kateissa

Kuopiossa poliisi etsii tänään aamunlla kadonnutta vanhaa miestä. Noin 75-vuotias mies lähti seitsemän aikaan aamulla kalastamaan Kallavedelle Sotkanselän kohdalta, eikä häntä ole sen jälkeen nähty.

Poliisin tietojen mukaan miehellä oli päällään lähes kokonaan harmaat vaatteet ja luultavasti siniset kalastushanskat. Hänellä ei ollut pelastusliivejä. Miehen vene oli ulkopuolelta oranssi ja sisältä valkoinen, ja veneessä oli pieni perämoottori. Poliisin mukaan mies on ikäisekseen hyvässä kunnossa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan hätänumeroon 112 kaikki havainnot kadonneesta.

Myös Honkajoella on etsitty kadonnutta iäkästä miestä. Kadonnut 80-vuotias mies on 175 senttiä pitkä, normaalivartaloinen ja melkein kalju. Hän kärsii muistisairaudesta. Kadotessaan hänellä oli yllään vihreät housut, mustavalkoruutuinen flanellipaita ja Reino-tossut. Kävelykeppi mukanaan kadonnut vanhus kävelee hiljaista vauhtia kumarassa.

Miestä on etsitty viikonloppuna Honkajoen alueella helikopterin ja yli 200 ihmisen voimin. Havainnot kadonneesta voi soittaa numeroon 02 623 7654 tai hätäkeskukseen.

Porvoossa katosi puolestaan iäkäs englantilainen turisti eilen iltapäivällä.

Kadonneeksi ilmoitettu 84-vuotias löytyi varhain tänään aamulla hyvässä kunnossa.

Mies löytyi yleisöhavainnon avulla Helsingistä hieman ennen aamuviittä. Miehen kuvaa oli levitetty muun muassa hotelleihin, takseihin ja busseihin.

(MTV3 – STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.