Sylvia hehkuttaa 26 vuotta vanhempaa miestään: "Voin saada seksimme aikana lukuisia orgasmeja"

1:30

Nykyään 40-vuotias nainen tapasi 66-vuotiaan miehensä neljä vuotta sitten. Ikävintä ikäerossa on lyhyeksi jäävä yhteinen tulevaisuus, parasta seksi.

Millaista on olla normaali seksuaalisuudeltaan? Millaista tietoa ihmiset seksuaalisuudestaan kaipaisivat? Katso erityistason seksuaaliterapeutin näkemys yllä olevalta videolta.

Women’s Health kertoo pariskunnasta, jonka ikäero saattaa ihmetyttää monia. Sylvialla ja Samilla* on ikäeroa 26 vuotta.

Kun pari tapasi, he olivat molemmat omilla tahoillaan naimisissa. He tapasivat työpaikalla, ja suhde oli puhtaasti työsuhde.

Syrjähyppy ei tullut kummallekaan mieleenkään, kunnes tunteet heräsivät. Herättäjänä toimi keskustelu, jonka myötä Sylvia ja Sam tajusivat jakavansa samankaltaisen ajatusmaailman: he molemmat nauttivat runsaasta seksistä.

– Olimme molemmat naimisissa sellaisen henkilön kanssa, joka piti seksin haluamista päivittäin naurettavana, Sylvia kertoo.

Keskustelu yhdisti ja sitoi yhteen. Sylvia ja Sam tajusivat, että he saattaisivat olla hyvä pari.

– En nähnyt ikäeroamme ongelmaksi silloinkaan, kun välillemme muodostui tunteita, Sylvia sanoo.

Seksiin apua lääkkeistä

Pari kuukautta myöhemmin sekä Sylvia että Sam olivat eronneet aviopuolisoistaan ja alkaneet tapailemaan toisiaan.

– Mieleeni ei ollut ikinä tullut, että Samilla saattaisi vanhempana miehenä olla erektiohäiriöitä. Mutta hänellä oli. Ensimmäisenä yönä, jona yritimme harrastaa seksiä, se ei onnistunut, Sylvia kertoo.

He puhuivat asiasta ja viettivät miellyttävän yön seksittömyydestä huolimatta.

Päästäkseen erektio-ongelmistaan Sam alkoi syömään vaivaansa lääkkeitä, jotka auttoivat – sekä Samia itseään että Sylviaa.

– On vaikea sanoa, onko seksielämällämme yhteyttä siihen, että Sam on vanhempi vai siihen, millainen hänen vartalonsa ja persoonallisuutensa on. Hän on kärsivällinen rakastaja, joka jatkaa, kunnes olen tyydyttynyt, Sylvia kertoo.

– Olen myös kuullut, että vanhemmilla miehillä orgasmin saaminen kestää kauemmin, eikä Sam ole tässä poikkeus. Tämän vuoksi voin saada seksimme aikana lukuisia orgasmeja, mikä on erityisen nautinnollista ja jännittävää.

Sylvian mukaan ikä on tuonut molemmille lisäksi itseluottamusta omista haluistaan ja vartalostaan.

Kukoistavaa suhdetta joutuu selittelemään

Sylvia kertoo, että 26 vuoden ikäerosta huolimatta hän sopii Samin kanssa seksuaalisesti paremmin yhteen kuin kenenkään aiemman kumppaninsa kanssa. Seksielämä kukoistaa, mutta nautinnolliseen arkeen varjonsa heittävät tuomitsevat katseet.

– Ihmiset olettavat usein, että Sam on maksanut itselleen tyttöystävän. Joudumme usein selittämään parisuhdettamme muille ihmisille.

Sylvia itse kokee, että suuren ikäeron tuoma kääntöpuoli on ihmisten tuomitsemisen sijasta tulevaisuus.

– Vaikeinta on hyväksyä se, ettei meillä ole niin paljoa aikaa yhdessä kuin haluaisin. Se saa minut arvostamaan aikaani Samin kanssa enemmän. Jokainen hetki hänen kanssaan on kultaa.

* Sylvian ja Samin nimet muutettu.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja