Sylvi, 19, kommentoi kärkkäästi netissä – saikin ihanan yllätyspaketin tuntemattomalta: "Kukaan ei ollut laittanut minulle viestiä tai mitään"

Kangasalalainen Sylvi Mikola, 19, koki eilen todellisen yllätyksen, kun postiluukusta kopsahti paketti. Hän ihmetteli mitä paketissa mahtaa olla, kun ei ollut tilannut mitään. Paketista paljastui tuntemattoman ihmisen lähettämä yllätys.

– Naistenhuone nimisessä Facebook-ryhmässä oli aiemmin keskustelu, joka käsitteli villasukkia. Olin kommentoinut keskusteluun hyvin kärkkäästi, että v*ttu, kun mulla ei ole villasukkia, kun kukaan ei osaa niitä mulle tehdä, Sylvi kertoo MTV Uutisille.

– Kukaan ei ollut laittanut minulle viestiä tai mitään. Eilen, kun posti tuli, niin ihmettelin, että mikä ihmeen postipaketti kolahti luukusta, vaikka mitään en ole tietääkseni ostanut. Avasin paketin ja yllätys oli suuri, kun paketista paljastui villasukat ja kirje. Kirjeessä toivottiin, etteivät "sukat kauheasti purista tai lörpötä."

Sylvi ei edes muista, milloin oli kirjoittanut kommentin sosiaaliseen mediaan, joten siitä on kulunut jo aikaa.

Salainen lähettäjä paljastuu

Kun Sylvi sai yllätyspaketin, hän laittoi siitä ilmoituksen Naistenhuone-ryhmään. Ilmoituksessa Sylvi kirjoittaa: "En tiedä kuka oot ja mistä oot mun osoitteen saanut, mut kiitos. Oot ihana, kuka ikinä oletkin."

Tuntematon tekijä ilmoittautuikin Sylville yksityisviestin kautta. Sukkien lähettäjä kertoi Sylville, että ajatteli ilahduttaa häntä, kun näki kommentin ja toivoi, että sukat ovat sopivat. Sylvi kiitteli lähettäjää.

Sylvi kertoo olleensa todella yllättynyt paketista, koska ei osannut arvata mitään.

– Eri asia olisi, jos joku olisi laittanut viestiä ensin ja kysynyt jalan kokoa tai osoitetta, Sylvi kertoo.

– Mutta sukat olivat sopivat ja ovat itseasiassa tälläkin hetkellä jalassani.

Lue myös:

    Uusimmat