Syksyn kampaustrendit Joseph Koniakin tyyliin: Hiusverkko ei ole vain mummoille!

Maailmankuulu hiusstylisti Joseph Koniak loihti lokakuussa I love me -messuilla viisi upeaa juhlakampausta syksyyn ja näytti, että hiusverkko ei ole vain mummojen juttu. 

Hiusstylisti Joseph Koniak on tehnyt kampauksia niin elokuviin kuin muotinäytöksiinkin. Hänen taidonnäytteitään nähdään lukuisissa elokuvissa, muun muassa Harry Pottereissa, Disneyn Cinderella – Tuhkimon tarina -elokuvassa sekä tänä vuonna ilmestyvässä uudessa Star Warsissa.

Helsingin messukeskuksessa Koniak näytti, miten pitkistä ja paksuista hiuksista luodaan näyttävä kampaus hiusverkon ja pinnien avulla.

– Hiusverkoista ajatellaan usein, että ne ovat vain mummoille. Mutta niillä saa pidettyä hiukset kasassa ja luotua upeita muotoja, Koniak hehkutti.

Hän myös paljasti huomaamattoman hiusverkon olevan salaisuutena kestävän ja näyttävän kampauksen teossa – myös elokuvissa. Tuhkimon tarinan kampauksia tarkastellessa on Koniakin mukaan mahdollista nähdä, miten kampauksissa on käytetty hiusverkkoa apuna.

Koniak myös kertoi, miten hän hiusalalla aloittaessaan pelkäsi tehdä korkeita kampauksia.

– Mutta mitä enemmän teet jotain asiaa, sitä enemmän se tulee osaksi sinua, Koniak sanoi.

Inspiroidu syksyn juhlakampauksista!

kampaus_alku_koniak1
Tästä lähdettiin liikkeelle.. Copyright: MTV Lifestyle. Photographer: Jasmin Heino.
kampaus_valmis_koniak
..ja tämä oli lopputulos. Jos tarkkaan katsoo, voi hiusverkon juuri ja juuri erottaa hiuksista. Copyright: MTV Lifestyle. Photographer: Jasmin Heino.

Katso englanninkieliseltä videolta, miten viimeisen kuvan korkea kampaus syntyi

Lue myös:

    Uusimmat