UCL

Kaikki ottelut suorana C Moressa

Katso lisää

Sydänongelmista kärsivältä Daley Blindiltä merkittävä ilmoitus uransa jatkon kannalta

0:41
Daley Blindin edustaman Ajaxin taival Mestarien liigassa päättyi joulukuussa lohkovaiheeseen.

Sydänlihassairaudesta kärsivä Ajaxin puolustaja Daley Blind on ilmoittanut alankomaalaismedialle, että hän aikoo pelata vielä jalkapalloa.

Testeistä kävi taannoin ilmi, että Blindillä on sydänlihassairaus, joka tunnetaan nimellä kardiomyopatia. Alankomaalaispuolustajalle asennettiin ihonalainen kardioverterdefibrillaattori, joka seuraa sykettä ja ylläpitää normaalia sykettä.

Blindin uralle tuli sairauden myötä kysymysmerkkejä. Tulevat EM-kisat saattavat ainakin jäädä Alankomaiden puolustajalta väliin.

Osa sydänlääkäreistä on ilmoittanut, ettei Blind voi enää pelata. Blind itse viittaa näille puheille kuitenkin kintaalla.

– En välitä noista liikaa. Se vain antaa minulle lisää motivaatiota näyttää, miten nopeasti pystyn olemaan takaisin kentällä, Blind sanoi.

Blind vakuutti, että hänet tullaan vielä viheriöillä tositoimissa näkemään.

– Tulen joka tapauksessa pelaamaan jalkapalloa jälleen. Se voi viedä viikon tai kaksi kuukautta, ja minulla täytyy olla kärsivällisyyttä olla tekemättä mitään. Minun täytyy toipua, ja se vie aikaa, Blind kommentoi.

Blind palasi nuoruusvuosiensa seuraan Ajaxiin edustettuaan 2014–2018 Manchester Unitedia.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja