Suvi Teräsniska toteutti haaveensa ja osti kesämökin: "Me sit satuttiin löytämään ihana pieni tupa keskeltä rauhaa ja hiljaisuutta"

Suvi Teräsniska on yksi Suomen suosituimmista artisteista sekä kolmen pienen pojan äiti – näin tähti kokee itse äitiyden 4:35
Suvi Teräsniska kertoi äitiydestään MTV Uutisille.

Suvi Teräsniska pääsee kesällä perheensä kanssa omalle mökille.

Laulaja Suvi Teräsniska kertoo sosiaalisessa mediassa, että hän on toteuttanut haaveensa ja ostanut miehensä kanssa kesämökin.

Teräsniska julkaisi mökistään kuvan ja paljasti kirjoituksessa, ettei hänellä aikaisemmin ollut haaveena mökki.

– Niinhän siinä vaan kävi että kun 30 tuli mittariin niin rupesin haaveilemaan kesämökistä, vaikka olin siihen asti vannonut etten moista riesaa itselleni ihan heti hommaa. Tänä keväänä me sit satuttiin löytämään ihana pieni tupa keskeltä rauhaa ja hiljaisuutta ja marssittiin pankkiin, tehtiin tarjous ja lopulta myös kaupat. Tulevaisuudessa luvassa siis paljon päivityksiä aiheesta ja aiheen vierestä

Teräsniskan päivitykseen on tullut paljon kommentteja ihmisiltä, jotka omistavat kesämökin.

– Tervetuloa onnellisten mökkiläisten joukkoon, ihan parasta! juontaja Vappu Pimiä kirjoittaa.

–Mökit best! Onnea, laulaja Anna Puu sanoo.

– Ihana päätös, nimim 20v mökkikokemus.

Laulajalla on puolisonsa Simo Aallon kanssa kolme pientä poikaa: Terho, Toivo sekä Usko. Teräsniska kertoi äitiydestään MTV Uutisille äitienpäivänä.

Äitinä Teräsniska kokeekin olevansa erityisesti huolehtija. Hän pyrkii pitämään perheen langat käsissään ja huolehtimaan, että kaikki tarvittava on aina mukana sekä mistä asiat löytyvät. Äitiyden mukana Teräsniska on myös oppinut joustamaan monista asioista. 

– Ihan aina ei voi olla sohvatyynyt suorassa rivissä ja verhotangoissa verhot paikallaan, kun nuo viilettää ohi potkumopoillaan. On joutunut itse käymään tietynlaisen koulun tässä vuosien aikana läpi. 

– Mutta ihan kiitettävästi koen, että olen siitä suoriutunut ja se on kyllä opettanut mua vähän ehkä löysyttämään nutturaa tietyllä tavalla. Mutta olen kyllä edelleen tarkka siitä, että huonetta siivotaan ja kaikkia ruokia täytyy maistaa. Tällaista kasvatusta. 

Lue myös:

    Uusimmat