Mainos

"Suvaitsevassa maassa pitäisi suvaita myös Halla-ahon kaltaisia öykkäreitä"

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-ahon ympärillä on kuohunut myös nettikeskusteluissa.

Halla-aho luopui tänään eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajuudesta. Halla-ahon asema puheenjohtajana kyseenalaistettiin tämän arvosteltua korkeimmalta oikeudelta saamaansa tuomiota.

Muun muassa MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla asiasta on käyty suoranaista sanasotaa. Osa lukijoista on ollut sitä mieltä, että kohu Halla-ahon ympärillä on ajojahti, jolla yritetään vaientaa perussuomalaisia.

"Tämä TYRMISTYTTÄVÄ kohu on vain silmänlumetta... Ihan vain siksi, että Soinia ei otettaisi tänään tosissaan välikysymyksen kanssa."

"Jos omaa tuomiotaan ei saa arvostella, niin mitä sitten saa?"

Moni lukija myös huomautti, että arvostellessaan tuomiotaan Halla-aho käytti vain sananvapauttaan.

"Jos omaa tuomiotaan ei saa arvostella, niin mitä sitten saa? Sitä paitsi Halla-ahon on eduskuntaan äänestäneet reilut 15 000 kansalaista, eikä eduskunnan muut kansanedustajat ja hän on äänestäjiensä mielestä paikkansa ansainnut. Se että tekeekö hän tuolla mitä ja miten hyvin/huonosti kuuluu äänestäjien päätettäväksi vuonna 2015, eikä mediatuomareille tahi muille edustajille."

"Suvaitsevassa maassa pitäisi suvaita myös Halla-ahon kaltaisia öykkäreitä. Mielipiteen pitää olla vapaa, olipa millainen tahansa."

"Sananvapauslailla pyyhittiin takapuolta"

Myös MTV3 Uutisten nettisivuilla asiaa on kommentoitu ahkerasti. Osa nosti esille sen, että tuomioita ovat eduskunnassa saaneet muutkin kansanedustajat.

"Eduskunnassa on ministereitä jotka ovat jääneet kiinni suorasta valehtelusta. Eduskunnassa on kuolemantuottaja, rattijuoppoja, lahjuksen vastaanottajia ja antajia. Pitäisikö ensin tehdä näille jotain?"

"Suomen oikeuslaitos on näköjään nostettu kaiken arvostelun yläpuolelle ......höh, ihmiset ne sielläkin vääntävät papereitaan, ei siellä mitään maagista ole. "

"Sananvapauslailla pyyhittiin takapuolta ja pakotettiin Suomen kansalainen taipumaan. Perustuslakia ei Suomessa ilmeisesti sitten kuitenkaan tunnusteta."

"Normaalijärkinen ihminen olisi eronnut omatoimisesti"

Osa lukijoista kuitenkin näki, että Halla-ahon eron vaatiminen oli puolusteltua.

"Normaalijärkinen ihminen olisi eronnut omatoimisesti kaikista luottamustehtävistä heti oikeuden päätöksen jälkeen."

"Sakko ei ole se ongelma, vaan se teko miksi rangaistus on annettu. Tätä tekoa ei Halla-aho ja näköjään Perussuomalaiset ylipäätään myönnä saatikka kadu. Hallintovaliokunta tarvitsee lainkuuliaisen puheenjohtajan."

"Eduskunnan paikan antavat äänestäjät ja jatko selviää seuraavissa vaaleissa. Persujen kyvyttömyys oman pesän selvittämisessä ja päättämättömyydessä ei yllätä, luontevaa jatkoa persujen kyvyttömyydelle ottaa osaa hallituspäätöksiin niistä päätettäessä hallitusneuvotteluissa. Pusikosta huutelu on sopiva rooli tälle puolueelle, johon toiminta tuntuukin kanavoituvan."

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.