Perhe salasi musertavat uutiset – ratkaisupelaajan isä kuoli ennen MM-finaalia

Espanja juhli historiansa ensimmäistä naisten MM-kultaa, katso tästä ottelun käänteet

Espanjan naisten jalkapallomaajoukkueen sankari Olga Carmona sai maailmanmestaruusjuhlien keskellä surullisia uutisia.

Carmona iski MM-finaalin 1–0-voittomaalin Englantia vastaan ottelun 29. minuutilla. Mestaruuden ratkettua Espanjan jalkapalloliitto kertoi suru-uutisen.

– RFEF ilmoittaa syvästi pahoitellen Olga Carmonan isän kuolemasta. Pelaaja sai tietää surulliset uutiset MM-finaalin jälkeen, liitto kertoi sosiaalisessa mediassa.

Liiton tiedottaja tarkensi espanjalaismediassa, että Carmonan isä oli taistellut pitkään sairautta vastaan ja menehtyi perjantaina. Relevon mukaan pelaajan perhe ja ystävät päättivät olla kertomatta asiasta, jotta hän voisi keskittyä elämänsä tärkeimpään otteluun. 

Carmona julkaisi Twitterissä tunteikkaan viestin isänsä poismenoa koskien.

– Tietämättäni minulla oli tähti ennen pelin alkua. Tiedän, että olet antanut minulle voimaa saavuttaa jotain ainutlaatuista. Tiedän, että olet seurannut minua tänä iltana ja olet ylpeä minusta. Lepää rauhassa, isä, Carmona kirjoitti.

Olga Carmonan äiti ja veljet olivat alkulohkovaiheessa paikan päällä Uudessa-Seelannissa, mutta kiirehtivät sitten takaisin Espanjaan. He olivat jälleen paikalla sunnuntaina Sydneyssä, kun Espanja voitti historiansa ensimmäisen naisten jalkapallon MM-kullan. 

Rela Madridia seuratasolla edustava Carmona oli voittoon päättyneessä turnauksessa yksi Espanjan joukkueen merkittävimmistä onnistujista. Carmona iski voitto-osuman myös välierässä. 

Lue myös:

    Uusimmat