Mainos

Suuronnettomuuden syy nelostiellä selvisi: Rekka ei saanut pysäytettyä ajoissa, aiheutti ketjukolarin

Nelostiellä sattui suuri onnettomuus, kun rekka ei saanut pysäytettyä ennen eteensä pysähtynyttä toista rekkaa, kertoo poliisi. Kolarissa oli lopulta osallisena kolme rekkaa ja kaksi henkilöautoa.

Rekka-auto pysähtyi 4-tiellä vastaantulevan liikenteen vuoksi ennen kääntymistään. Rekan perään pysäytti onnistuneesti yksi henkilöauto ja henkilöauton perään yksi rekka, mutta letkassa neljäntenä ajanut rekka ei saanut pysäytettyä ajoissa.

Rekka törmäsi edellä olevaan, joka puolestaan törmäsi henkilöautoon. Lisäksi törmänneen rekan perävaunu kääntyi vastaantulijoiden kaistalle, jota ajanut henkilöauto törmäsi siihen. 

Poliisin mukaan pahiten onnettomuudessa loukkaantui perävaunuun törmännyt henkilöauton mieskuljettaja. Myös samassa autossa ollut matkustaja, rekkojen väliin joutunut naiskuljettaja ja törmänneen rekan kuljettaja loukkaantuivat.

Poliisin mukaan tie oli tapahtuman aikaan luminen ja jäinen. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumassa.

Onnettomuus Siikalatvan Pulkkilassa tukki 4-tien kokonaan lähes neljäksi tunniksi. Poliisi, pelastustoimi ja hinausliike ohjasi liikenteen onnettomusspaikan ohi kiertoteitse Sairaalatien kautta. 

Pelastuslaitos uskoo, että tie saadaan avattua puoli seitsemään mennessä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.