Mainos

Poliisilta lisätietoa rekkojen ja henkilöauton kolarista Kuutostiellä: Toinen rekka lähti heittelehtimään, 5 loukkaantui

Kuutostiellä toinen kaista on saatu avattua liikenteelle aamupäivällä sattuneen vakavan liikenneonnettomuuden jäljiltä. Turma sattui Kouvolassa entisen Elimäen kunnan alueella Teuroistentien risteyksen tuntumassa välillä Koskenkylä-Hietala.

Hätäkeskus sai kello 10.35 ilmoituksen onnettomuudessa, jossa olivat mukana kolme rekkaa ja henkilöauto. Viisi ihmistä sai vammoja turmassa: rekan kuljettajat sekä henkilöautossa matkanneet kaksi aikuista ja yksi lapsi. Toisen rekan kuljettajan vammat ovat vakavia, kertoo pelastuslaitos.

Poliisi kertoi iltapäivällä, että Helsingin suunnasta kohti Kouvolaa ajaneen rekan perävaunu oli lähtenyt heittelehtimään liukkauden vuoksi ja osui vastakkaisesta suunnasta lähestyvään, Helsingin suuntaan, ajaneeseen rekkaan. Tämän perässä ajanut henkilöauto osui edellään ajaneeseen ja vaurioitui kyljestään.

– Saimme juuri äsken toisen rekan kuljettajan leikattua irti. Hänen vammansa olivat vakavia, muut ovat loukkaantuneet lievemmin. Tie on edelleen poikki ja raivaustöissä menee vielä useita tunteja, kertoi aamupäivällä päivystävä palomestari Riku Hietala.

Kouvolan suuntaan ajaneen rekan edellä ajoi kolmas rekka, joka toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautui ulos tieltä, mutta ei ollut itse onnettomuudessa osallisena.

Rekoissa oli vain kuljettajat ja henkilöautossa kaksi aikuista ja yksi lapsi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.