Pilvi Hämäläinen nimeää Suurmestari-tehtävän, joka on hänen mielestään ylitse muiden: "Kaikki näyttivät niin typeriltä tehdessään sitä"

Tätä ei voi katsoa nauramatta! Kiti Kokkonen yrittää saada housut jalkaan ilman käsiä:"Koko perhe häpeää minua" 1:30
Tätä ei voi katsoa nauramatta! Kiti Kokkonen yrittää saada housut jalkaan ilman käsiä:"Koko perhe häpeää minua"

Pilvi Hämäläinen nimeää suosikkinsa Suurmestari-tehtävistä.

Hulvaton Suurmestari-ohjelma pyörii parhaillaan televisiossa neljännen tuotantokauden jaksoin. Uudella kaudella vakiokilpailijoiden virkaa toimittavat Fathi Ahmed, Pirjo HeikkiläKalle Lamberg ja Eija Vilpas. Suurmestarina nähdään tuttuun tapaan Jaakko Saariluoma ja ohjelman tuomarina Pilvi Hämäläinen.

Hämäläinen on toiminut tuomarina kaikilla neljällä Suurmestari-kaudella. Hän on saanut seurata sivusta kymmeniä ja taas kymmeniä hullunkurisia tehtäviä, joita kilpailijat ovat toteuttaneet mitä luovimmilla tavoilla. 

Hämäläinen kertoo MTV Uutisille, että etenkin yksi Suurmestari-tehtävä on ollut hänen mielestään ylitse muiden. Kyseisessä tehtävässä kilpailijoiden tuli laittaa housut jalkaan koskettamatta niihin käsillä. 

– Se tehtävä oli niin älytön ja kaikki näyttivät niin typeriltä tehdessään sitä. Oli niin ihanaa, kun ihmiset tekivät sitä niin vakavissaan. Minka Kuustonen pääsi siitä aika kuivin jaloin, koska hän sai todella helposti ja hyvin sen tehtyä, mutta oli kyllä upeaa, kun siinä oli niin upeita ja erilaisia suorituksia, hän jatkaa.

Katso tehtävä yllä olevalta videolta! 

Suurmestari lauantaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat