Hulvaton Suurmestari palaa – tutustu kauden vakiokilpailijoihin

1:24
Uuden kauden avaustehtävä saa Suurmestari Jaakko Saariluoman nauramaan vedet silmissä

Suurmestari laatii kartanollaan jälleen tehtäviä, joita kilpailijat kukin omalla tyylillään. 

Jälleen on aika kilpailla erikoislaatuisissa tehtävissä, kun Suurmestari-sarja palaa ruutuun. Suurmestarina ylintä valtaa käyttää Jaakko Saariluoma, apukätenään tuomari Pilvi Hämäläinen

Neljännen tuotantokauden vakiokilpailijat ovat Eija Vilpas, Fathi Ahmed, Pirjo Heikkilä sekä Kalle Lamberg. Kauden starttijaksossa mukaan kisailemaan pääsee Paleface.

Tehtävinä kisaillaan muun muassa opetusvideon teossa ja yritetään työntää banaani pulloon.


0:40
Katso, mitä kauden aikana on luvassa


KAUDEN VAKIOKILPAILIJAT:

Legendaarinen komedienne Eija Vilpas valloittaa katsojat täysin omanlaisella tyylillään suorittaa tehtäviä. Eijalla on myös loistava taito puhua itsensä pois kiperistä tilanteista, ja saada Suurmestarin sympatiat puolelleen. Hersyvä nauru raikuu tauotta sekä kartanolla että studiossa. Perinteinen linnunpönttö saa Eijan käsissä täysin uuden muodon!

Koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja Pirjo Heikkilä uskaltaa kyseenalaistaa Suurmestarin päätöksiä sekä myös hänen keksimiään tehtäviä. Välillä pientä turhautumista on havaittavissa, mutta periksiantamattomalla asenteella päästään aina oivaan lopputulokseen. Nähtäväksi jää kuinka pitkälle Pirjo saa wc-paperirullan lentämään!

Näyttelijä ja stand up-koomikko Fathi Ahmed osaa yllättää katsojan joka jaksossa erikoisilla ratkaisuillaan. Fathin tekemisessä on vauhtia, ja joskus kirjeiden lukeminen rauhassa alusta loppuun onkin täysin yliarvostettua. Lähes insinöörimäistä taidonnäytettä saadaan ihailla Fathin tekniikassa pestä hampaat!

Näyttelijä Kalle Lamberg suorittaa jokaisen tehtävän parhaan taitonsa mukaan ja perehtyy tehtäviin tarkalla pieteetillä, huumoria unohtamatta. Kalle ei pelkää heittää itseään kokonaisvaltaisesti likoon – sekä henkisesti että fyysisesti. ASMR-elämys saakin Kallen käsissä täysin uuden merkityksen!


Suurmestari alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla la 18.3. klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja