Putous palaa tammikuussa 2021! Tässä ovat uuden kauden näyttelijät ja uusi juontaja

1:13
Tässä he ovat! Putouksen näyttelijäkaarti esittäytyi ensimmäistä kertaa.

Kotimaisen tv-viihteen suurin ilmiö, koko perheen suosikkishow Putous jatkuu uuden tuotantokauden merkeissä 16 tammikuuta. Sinipaitoihin pukeutuu tulevalla kaudella neljä tuttua putouslaista ja kolme uutta näyttelijää. Ohjelman juontajana uuden aluevaltauksen tekee Putous-konkari Christoffer Strandberg.

Suomen rakastetuin viihdeilmiö ja suosituin komediaohjelma Putous palaa MTV3-kanavan lauantai-iltoihin tammikuussa 2021. Puolentoista tunnin livelähetysten aikana luvassa on takuuvarmaa koko perheen laatuviihdettä ja Putous-klassikoita kuten livesketsejä ja improvisaatiota rakastetuissa ohjelmaosuuksissa kuten tulikoe, viikkokatsaus ja sarjapudottaja.

Kaiken kruunaa tietenkin järjestyksessään 13. tuotantokaudella uudistuva, koko Suomen jännittämä sketsihahmokilpailu uusine hokemineen, puhuttavine hahmoineen ja aivan uusine yllätyskäänteineen.

Lauantai-illan katsotuimmalle areenalle marssii jälleen seitsemän näyttelijää; osa koko kansan tuntemia takuuvarmoja viihdyttäjiä, osa Putouksen rohkean hengen mukaisesti uusia tähtiä viihdetaivaalla. Viime kaudelta tuttujen Antti Tuomas HeikkisenHeikki Rannan ja Mikko Töyssyn ja Putous-konkari Pilvi Hämäläisen lisäksi sinipaitoihin tällä kaudella pukeutuvat uudet putouslaiset Maaria NuoranneDennis Nylund ja Aija Pahkala.

Ohjelman juontaa Putouksessa aiemmin näyttelijänä hauskuuttanut ja hurmannut Christoffer Strandberg. Ohjaajana ja pääkäsikirjoittajana jatkaa jo kolmatta kauttaan komediakonkari Niina Lahtinen.


Teatterikorkeakoulusta näyttelijäntyön linjalta vuonna 2014 valmistunut Christoffer Strandberg, 31, on luonut kolmella kaudellaan Putouksessa ikimuistoisia sketsihahmoja. Tulevana keväänä luvassa on uusi aluevaltaus, kun siuntiolainen virtuoosi nähdään ohjelman juontajana.

– En malta odottaa, että pääsen juontamaan Putousta! Kaikki edeltäjäni ovat tehneet huikean työn, mutta nyt minun on tehtävä tämä omalla tyylilläni. Putouksen luonteeseen kuuluu muutos, Christoffer toteaa.

Maaseudun rauhassa elelevä Toffe arvostaa perheensä seuraa ja tunnustautuu pikkutarkaksi siivoojaksi, joka ei jätä elämässään asioita puolitiehen.

Tulevalle kaudelle hän ennustaa taattuja kommelluksia, kuten sketsien alussa irtoilevia irtoviiksiä, pokan pettämistä ja lyhyitä vaihtoaikoja – jollaisen aikana Christoffer itse on vetänyt kerran peukalon sijoiltaan. Toffen mukaan Putouksessa mahtavaa onkin juuri se, että jokaista livelähetystä suunnitellaan ja harjoitellaan kovasti, mutta vauhti ja vaara ovat silti aina läsnä.
@ctrandberg


Teatteritaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016 valmistuneella Antti Tuomas Heikkisellä, 34, on edessään toinen Putous-kausi. Jyväskylän lahja Suomen kulttuurielämälle hurmasi viime kaudella Käellä käymistä rakastavalla Yölintu-hahmollaan kotikatsojat ja etenkin kotirouvat. 

Tänä vuonna Antti Tuomas on tehnyt Putouksessa uuden aluevaltauksen, sillä hän on yksi kauden käsikirjoittajista!

– Näin siis mikäli sketsit uppoavat kansaan – muussa tapauksessa ei, vinoilee Antti Tuomas.
@heikkisantti 


Iki-ihana komedienne Pilvi Hämäläinen, 35, on porukan Putous-konkari, joka on loistanut sinisessä paidassa jo viiden kauden ajan. Kuudennen Putous-kautensa käynnistävä, Lieksasta Isolle kirkolle laskeutunut ihme on luonut urallaan useita legendaarisia sketsihahmoja.

 Pilvillä on hallussaan yksi sketsihahmokisan voitto sekä useampi tiukkaakin tiukampi sketsihahmofinaali. Moni on tullut siihen tulokseen, että näyttelijän luomissa sketsihahmoissa on ollut yhteneväistä aina tietynlainen negatiivisuus. Pilvi kertoo kuitenkin, ettei tulevan kauden hahmo ole yhtään negatiivinen. Ainakaan vielä.
@pilvi.hamalainen


Putous-debyyttinsä tekevä Maaria Nuoranne, 27, on kotoisin Tuusulasta ja Kallion ilmaisutaidon lukion kasvatti. Hän on tehnyt laaja-alaisesti töitä niin näyttelijänä (mm. Syke), ääninäyttelijänä (mm. Beauty and the Beast -elokuvan Belle) kuin käsikirjoittajanakin (mm. nuortensarja Hasbeens).

Maarian elämä on tällä hetkellä aika haipakkaa ja Putous-jengin duracell-kuopus käykin säännöllisesti viilentymässä avannossa ja nautiskelee pitkistä lenkeistä merenrannalla koiransa kanssa. Kaveripiirissään Lättymestarin arvonimen saanut Maaria rakastaa imitointia, eikä jätä läheisiään rauhaan yölläkään, sillä hän on tunnettu unissaan puhumisesta. Nähtäväksi jää, mitä kaikkea Maarian suusta tulevalla kaudella vielä kuullaankaan!
@maarianuoranne


Oulusta kotoisin oleva Dennis Nylund, 35, teki teatteridebyyttinsä Svenska Teaternin lavalla tanssijana vuonna 2005, jonne hän palasi myöhemmin valmistuttuaan näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2016. Dennis on näytellyt elokuvissa Ollaan vapaita, Virala genier sekä tv-sarjassa M/S Romantic ja voittanut muun muassa breakdancen maailmanmestaruuden.

Dennis on koukussa uuden oppimiseen ja suhtautuu erittäin intohimoisesti hiusten leikkaamiseen. Hän parturoi omat ja läheistensä hiukset säännöllisesti, ja intissä hän leikkasi tupakavereiden hiukset. Terapeuttista puuhaa!
@dennisatanylund


Yli-Iistä kotoisin oleva Aija Pahkala, 32, valmistui Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013 ja on työskennellyt näyttelijänä niin Kansallisteatterissa kuin Ryhmäteatterissakin sekä Vaasan, Kokkolan ja Lahden kaupunginteattereissa. Hän tekee uuden aluevaltauksen hypätessään teatterin lavoilta television puolelle ja Putoukseen.

Aijan unelma-ammatit vaihtuvat joka viikko. Tällä hetkellä hän näkisi itsensä mielellään metsänhoitajana. Ruuhkavuosia elävän Aijan elämässä hulinasta pitävät huolen niin lapset kuin vaihtuvat työtkin. Jane Fondaa ja Kaari Utriota fanittava sekä käsitöitä ja epookkisarjoja rakastava Aija haaveilee kilpatanssin aloittamisesta miehensä kanssa.
@aijapahkalaKeminmaalta unelmiensa perässä Helsinkiin muuttanut Heikki Ranta, 34, valmistui näyttelijäksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2017. Hän sukeltaa toiseen Putous-kauteensa odottavaisin mielin ja on valmistautunut siihen hankkimalla uusia extreme-kokemuksia: Heikistä tuli nimittäin viime kesänä isä! Esikoinen on pitänyt perheen arjen vauhdikkaana ja Heikki on nauttinut täysin siemauksin elämästä uuden tulokkaan kanssa.

 Viime kaudella akkansa kanssa ongelmissa olleella Marajorma-sketsihahmollaan viihdyttänyt Heikki ei voi kuvitella hauskempaa tapaa työskennellä kuin Putouksen livelähetyksissä: sykkeet korkealla, mukana elävä yleisö ja kaikki tapahtuu ohikiitävässä hetkessä. 
@rantahese


Viime kaudella Putouksessa debytoinut ja samoin tein sketsihahmokisan voittanut Mikko "Tökä” Töyssy, 39, lauloi ja nauratti tiensä kansan sydämiin. Hyvällä tuurilla muhkeaäänisen tenorin ääntä on päässyt kuulemaan myös Tampereen yössä karaokessa vakiohittinään Tommi LäntisenVia Dolorosa

Tökän viime kauden sketsihahmo, virolainen talouskonsultti Urmas Viilunk hiveli kansan syviä rivejä kuin veitsi verovapaata voita. Virtuoosin tuleva sketsihahmo on jo hyvällä mallilla ja Tökä hiookin sen kulmia ja epäilee, että kulmat ovat pyöristyneet tammikuuhun mennessä – niin kuin Tökä itsekin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja