Suuri seksitutkimus: Mitä naiset todella ajattelevat seksistä?

Onko peniksen koolla väliä? Entä kuinka monta seksikumppania naisella on elämänsä aikana ollut? Uusi seksitutkimus paljastaa, mitä naiset todella ajattelevat seksistä.

Maxim toteutti suuren seksikyselyn The Friskyn ja Lemondropin sivustoilla ja otti selvää naisten seksitavoista ja kuumista haluista. Tutkimukseen osallistui lähes 4000 naista, jotka paljastivat sänkyelämänsä salat. Vastaajista 68 prosenttia oli iältään 18–35-vuotiaita.

Myös naiset katsovat aikuisviihdettä

Tutkimuksessa paljastui, että miehet eivät ole ainoita, jotka ajattelevat seksiä monta kertaa päivässä. Lähes 40 prosenttia vastanneista kertoi ajattelevansa sänkypuuhia jopa 2–5 kertaa päivässä. Vain hieman yli 4 prosenttia sanoi, että ei ajattele seksiä päivittäin.

Jopa 40 prosenttia myönsi myös katsovansa aikuisviihdettä kerran tai kaksi kuukaudessa. Toisaalta lähes 30 prosenttia naisista ei katsonut pornoa ollenkaan.

Koolla on väliä

Vaikka peniksen koko ei takaa nautintoa, lähes 40 prosenttia naisista kuitenkin vastasi, että koolla on hieman merkitystä. 35 prosenttia vastanneista oli jopa sitä mieltä, että peniksen koko on tärkeä. Vain 15 prosenttia piti kokoa erittäin tärkeänä asiana seksissä.

Myös miehen kestävyydellä on merkitystä. Yli 70 prosenttia naisista vastasi, että kestävyys on tärkeää tai erittäin tärkeää sängyssä.

Seksikumppanien määrä

Tutkimuksessa otettiin myös selvää, kuinka monta seksikumppania naisilla on keskimääräisesti ollut. Lähes puolet vastaajista paljasti maagisen numeron olevan 1–5, noin viidennes naisista puolestaan kertoi harrastaneensa seksiä 6–10 miehen kanssa elämänsä aikana.

Yllättävää tutkimuksessa oli se, että lähes neljännes vastaajista on harrastanut päivän aikana seksiä kahden eri ihmisen kanssa. 70 prosenttia vastaajista on kuitenkin tyytynyt vain yhteen sänkykumppaniin per päivä.

Yli 35 prosenttia paljasti harrastaneensa viikon aikana seksiä kahden eri henkilön kanssa, mutta suurin osa, lähes puolet, kelpuutti vain yhden seksikumppanin viikkoa kohden.

MTV3/Helmi

Lähde: Maxim.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja