Suuri nenä, luomi keskellä kasvoja? Kauneusvirheesi voikin olla suurin valttisi – katso oppia näiltä huippumalleilta!

Suuri nenä, rako etuhampaiden välissä ja kookas luomi keskellä kasvoja eivät välttämättä kuulu klassisiin kauneusihanteisiin, mutta ne voivatkin olla parhaita piirteitäsi. 

Paksut, luonnolliset kulmakarvat eivät olleet muotia vielä muutama vuosi sitten. Trendistä saamme kiittää yhtä maailman tunnetuimmista malleista: Cara Delevigne vähät välitti kauneusihanteista ja teki tuuheista kulmakarvoistaan tärkeimmän valttinsa. 

Delevigne ei kuitenkaan ole ainoa malli, joka on kääntänyt virheensä edukseen. Listasimme kymmenen mallia, jotka ovat tunnettuja juuri epätäydellisyytensä vuoksi. 

Georgia May Jagger: Rako hampaiden välissä

Oli aika, jolloin rako hampaiden välissä oli yksi yleisimmistä syistä hakeutua esteettisen hammaskirurgian pariin, mutta ne päivät ovat historiaa. Osakiitos muutokselle kuuluu Georgia May Jaggerille, jonka hammasväli on syystäkin tunnettu. 

Cindy Crawford: luomi kasvoissa

Cindy Crawford on yksi maailman tunnetuimpia malleja ja osasyyksi hänen suosioonsa pidetään pientä epätäydellisyyttä: hänen kasvojaan koristaa luomi, joka synnytti 80-luvulla oman kauneustrendinsä naisten keskuudessa. 

Lily Cole: Pyöreät silmät, pieni leuka

Klassisten kauneusihanteiden mukaan suuret pyöreät silmät ja pieni leuka eivät ole ihanteellisin vaihtoehto, mutta Lily Cole on tullut tunnetuksi juuri persoonallisen ulkonäkönsä ansiosta. 

Tyra Banks: Suuri otsa

Suuriotsaisille on aina vinkattu jos jonkinmoisista tavoista muokata kasvojaan, mutta Tyra on kääntänyt virheensä valtikseen. 

Lakshmi Menon: Kulmikas leuka

Miehekäs, kulmikas leuka ei äkkiseltään ajateltuna ole toivotuin kasvojenpiirre, mutta Lakshmi Menon näyttää tyrmäävän upealta. 

Shaun Ross: Albinismi

Albinismi on yleisnimitys ryhmälle perinnöllisiä sairauksia, joissa ihon, hiusten ja silmien pigmentaatiota ei ole ollenkaan tai se on vähäistä. 

Miesmalli Shaun Ross on myös näyttelijä ja tanssija, joka on kääntänyt erikoisuutensa valttikortikseen ja kampanjoinut paremman kehonkuvan ja itsensä hyväksymisen puolesta. 

Lindsey Wixson: Hampaat ja suu

Lindsey Wixsonin erikoisin piirre on hänen suunsa, lisäksi hän on tunnettu persoonallisista hampaistaan. 

Kristy Hinze: Suuri nenä

Australialaismalli Kristy Hinze on esiintynyt muun muassa Victoria's Secret -mallina ja päässyt Sports Illustrated -lehden kanteen. 

Lue myös:

    Uusimmat