Suunnon uusi urheilukello on kevyempi vaihtoehto

Suomalainen Suunto on esitellyt Spartan-urheilukellovalikoimaansa uuden lisäyksen, Spartan Trainer Wrist HR:n.

Uutuutta kuvaillaan ohueksi ja keveäksi GPS-multisportkelloksi aktiivisille urheiluharrastajille. Uusi Spartan Trainer on huomattavasti pienikokoisempi kuin edeltäjänsä, mutta sisältää silti monipuoliset harjoitteluominaisuudet, päivittäisen aktiivisuuden seurannan sekä rannesykemittauksen, jonka on kehittänyt Valencell.

Rannesykemittauksen lisäksi Spartan Traineriin voi yhdistää yhteensopivan rintakehälle asetettavan sykeanturin, kuten lisävarusteena saatavan Suunto Smart Sensorin.

”Spartan Trainer on kehitetty erityisesti aktiivisille urheiluharrastajille, jotka haluavat Spartan-tuoteperheen tarjoamat ominaisuudet ja urheilun asiantuntemuksen, mutta silti pienikokoisen ja kevyen kellon”, sanoo Daniela Tjeder, Suunnon markkinointijohtaja.

Spartan Trainer painaa vain 56 grammaa tai 66 grammaa metallikehällä. Se on vesitiivis 50 metrin syvyyteen ja tarjoaa 10 tunnin akunkeston. Arkikellona ja aktiivisuusrannekkeena Spartan Trainerin akku kestää jopa 14 päivää.

Suunto Spartan Trainer Wrist HR -kellosta on saatavilla viisi erilaista mallia: Gold, Steel, Ocean, Blue ja Black. Suunto Spartan Trainer Wrist HR -kellon suositushinta Ocean, Blue ja Black -malleille on 279 euroa sekä Gold ja Steel -malleille 329 euroa. Ocean, Blue ja Black -mallit ovat saatavilla 31. elokuuta alkaen ja Gold ja Steel -mallit syyskuun aikana.

Lue myös:

    Uusimmat