Susanna Laine julkaisi poikkeuksellisen bikinikuvan – lomaotoksen kruunaa hilpeä teksti: "Palautus pikimmiten suoraan omistajalle"

4:29
Susanna Laine aloitti uransa juontamalla suoria lähetyksiä yökerhosta: ”Se oli villiä aikaa”

Susanna Laine rentoutuu auringon alla.

Juontaja Susanna Laine lomailee parhaillaan Dubain auringon alla. Ennen reissua Laine kertoi sosiaalisessa mediassa kärsivänsä lentopelosta ja saikin someseuraajiltaan vinkkejä pitkälle lentomatkalle.

Laine jakoi ohjeita muille lentopelkoisille, kuinka muun muassa kannattaa esimerkiksi miettiä lentopelkokursseja tai sanoa pelostaan lentohenkilökunnalle jo ennen lentoa sekä voi myös pohtia terapiaa tai hakea lääkäriltä lääkkeitä. Laine toteaa, että kannattaa valita koneen etuosasta istumapaikka.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laine julkaisi kohteessa aurinkoisen bikinikuvan hotellin uima-allasalueelta.

– Karannut Suomi-flamingo Lauttasaaresta. Nähty keekoilevan Dubain downtownissa. Palautus pikimmiten suoraan omistajalle.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laineen lomapäivitys on herättänyt hilpeyttä someseuraajien keskuudessa.

– Mistähän tarhasta karannut.

– Lähestyttävä erityistä varovaisuutta noudattaen.

Laine näytteli Salatut elämät -sarjassa Marika Honkasta melkein vuoden. Viime vuoden maaliskuussa Laine jätti jäähyväiset suosikkisarjalle.

Laine kertoi jännittäneensä Salkkarit-uransa alussa sitä, minkälainen hänen roolihahmonsa on ja onko hän luonut hahmon tarpeeksi vahvaksi itselleen niin, että sen näytteleminen on sujuvaa.

– Ne ensimmäiset (kohtaukset) olivat jännittäviä. Muistan yhden kohtauksen, jossa minun piti alkaa itkemään yksin. Siinä ei ollut vastanäyttelijöitä, joilta saisi tukea, hän kertaa.

– Se oli mieleenpainuva. Muistan, että mietin etukäteen, miten saisin itkun tulemaan sormia napauttamalla, hän sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja