Susan palautti vahingossa esseen kyseenalaisella työotsikolla – nauruaan pidättelevä kämppis kuvasi järkyttyneen reaktion

Sokea opiskelija haastoi koulunsa oikeuteen koiransa vuoksi 1:38
Katso myös: Videolla kerrotaan sokeasta opiskelijasta, joka haastoi koulunsa oikeuteen.

Opiskelija järkyttyi pahemman kerran tajuttuaan virheensä, kertoo New York Post.

Moni opiskelija lienee joskus kirjoittanut esseeluonnoksen nimeen jotain, mitä ei soisi opettajan näkevän. Joskus voi käydä myös niin, että tuon nimen unohtaa muuttaa ennen lähettämistä. Näin kävi ainakin Susan-nimiselle.

TikTokissa on kerännyt yli 6,7 miljoonaa katsojakertaa video, jolla Susan itkee, koska hän ei tarkistanut esseensä nimeä ennen kuin palautti työnsä. Otsikoksi jäi: ”stupid f—king paper that has no meaning”, vapaasti suomennettuna "hemmetin tyhmä essee, jossa ei ole mitään järkeä”.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videon on ilmeisesti kuvannut tytön kämppäkaveri Emma, jonka @hanspoet-nimeä kantavalla TikTok-tilillä video on julkaistu. Videon tekstissä Emma kertoo, miten toinen palautti työn muuttamatta otsikkoa. Susan istuu lattialla ja itkee erehdystään. Myös kyseinen koulutyö näkyy videolla.

– Tämä ei ole hauskaa, tyttö nyyhkyttää.

– Tämä on surullista.

Emma näyttää olevan eri mieltä tilanteen vakavuudesta. Hän tuntuu pidättävän nauruaan videolla. Samaan aikaan Susan itkee ääneen.

Saa palauttaa työn uudelleen

Loppujen lopuksi kaikki näytti päättyvän onnellisesti. Toisella videolla Susan kertoo lähettäneensä opettajalle sähköpostia, jossa pahoittelee karkealla otsikolla lähetettyä työtään, selittää sen olleen luonnos ja kertoo lähettävänsä työn uudelleen. Opettaja kiitti viestistä ja pyysi tyttöä lähettämään työn uudelleen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Nyt odotellaan arvosanaa, Susan toteaa lopuksi.

Lue myös:

    Uusimmat