”Surkein tekemäni video”: Pelikehitykseen nostetut rahat törsättiin viinaan ja strippareihin

Ant Simulator -pelin kehittäminen on kokenut karun kohtalon. Pelin kehitys on lopetettu, koska sitä varten hankittu rahoitus kului johonkin aivan muuhun kuin oli tarkoitus. 

Pelin kehittämistä oli rahoitettu mm. Kickstarter-joukkorahoituspalvelun kautta. 

Forbes kertoo verkkosivuillaan, että hullunkuriseen tarinaan liittyy petosta, ahneutta ja tragediaa.

Pelin johtava kehittäjä Eric Tereshinski keräsi kahden ystävänsä ja samalla liikekumppaninsa kanssa rahaa Kickstarterista Ant Simulator -selviytymispelin kehittämiseksi.

Tereshinski on julkistanut oheisen katkeran puheen YouTubeen, jossa hän ilmoittaa irtisanoutumisestaan ja pelin kehittämisen lopettamisesta. Hän toteaa heti videon aluksi, että kyseessä on surkein video, mitä hän on joutunut tekemään.

Tereshinskin mukaan hänet petettiin pahanpäiväisesti. Hän kertoo, että kumppanit käyttivät valtaosan rahoista viinaan, ravintoloihin, baareihin ja jopa strippareihin.

Mistään megasummista ei ollut kyse, sillä rahaa oli tullut Kickstarterin kautta vain noin 4000 dollaria. Tiedossa ei tosin ole, että kuinka paljon rahoitusta oli saatu muuta kautta.

Tereshinski ei voi yksinään tehdä peliä valmiiksi, sillä riskinä on, että hänen entiset liikekumppaninsa haastaisivat hänet oikeuteen. Tereshinski aikoo lähettää pelin tukijoille postia, jossa hän tarjoutuu osaltaan palauttamaan rahoja.

Lue myös:

    Uusimmat