Mainos

Supersuosittu Pokemon Go saa jatkoa! Villiintyykö maailma jälleen?

Pokémon Go toi ripauksen lisättyä todellisuutta katukuvaan. Pian virtuaalitodellisuus avaa portit Tylypahkaan, sillä pelistä on kehitteillä Harry Potter -versio.

Kuinka moni Harry Potter -fani onkaan joskus toivonut pääsevänsä kokemaan rakastamansa fantasiamaailman? Pian unelmoijille on tarjoutumassa väylä kokea haavetodellisuudesta edes palanen.

Harry Potter: Wizards Unite -peli nimittäin vie älypuhelinkansan suosittuun tarumaailmaan Pokémon Go:n tavoin.

Uusi Harry Potter -peli on tarkoitus julkistaa vuonna 2018. Sen yksityiskohdat ovat vielä salaisia, mutta peliuutuuden uskotaan muistuttavan Pokémon Go:ta, sillä sitä kehittelee sovelluksen luonut Niantic. 

Ensi vuonna päässee siis eläytymään Harry Potterista tuttuun maailmaan älypuhelimen ruudun kautta. Kuten Pokémon Go:ssa myös Harry Potter -versiossa uskotaan olennaisena osana olevan virtuaalisten kohteiden kerääminen aidosta ympäristöstä.

Pokémon Go todisti vuonna 2016, että lisätty todellisuus todella kiinnostaa vauvasta vaariin. Koska Harry Potter nauttii laajaa kansainvälistä suosiota, on syytä olettaa, että myös uusi virtuaalitodellisuutta hyödyntävä peli saa ihmiset ylös, ulos ja puhelinta räpläämään.

***


 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.