Suostuuko Kimi Räikkönen tallimääräyksiin? – arvoituksellinen vastaus

Sotshin kisaan neljännestä ruudusta starttaava Kimi Räikkönen ei vahvista, aikooko hän auttaa Sebastian Vetteliä sunnuntaina.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Venäjän GP viikonloppuna

Sunnuntai: Venäjän GP klo 14.00, ennakkotunnelmat klo 12.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Räikkösellä ei ole enää realistisia mahdollisuuksia maailmanmestaruuteen. Vettel on MM-sarjassa toisena 40 pistettä Lewis Hamiltonia perässä ja alkaa olla jo pakkovoittojen edessä.

Kun Sky Sports kysyi, aikooko Räikkönen auttaa Vetteliä, antoi Räikkönen vastauksen, josta on vaikea päätellä mitään.

– Aion saavuttaa parhaan mahdollisen tuloksen itselleni ja teen sen parhaalla tavalla, jonka voin tarjota tiimille, Räikkönen sanoi.

Vettel starttaa sunnuntaina kolmannesta ja Räikkönen neljännestä ruudusta. Räikkösen mukaan startti ratkaisee kisassa jo paljon, kuten viime vuonna nähtiinkin, kun Valtteri Bottas syöksyi kärkeen Ferrarien edelle voittaen lopulta kisan.

– Suora on pitkä, ja jos saat hyvän startin, on ketjureaktio massiivinen. Katsotaan, kuinka menee. Ensimmäisessä mutkassa on aina aika hektistä juuri siitä syystä, Räikkönen arvioi.

Nelosruudusta saattaa olla Räikköselle isompaakin haittaa. Sotshin radan pääsuoralla on uutta pinnoitetta, mutta vain kolmen ensimmäisen lähtöruudun kohdalla.  

– Katsotaan. Tietysti tiimi käy läpi, mikä on parempaa ja mikä huonompaa. Olen varma, että on erilaista, mutta kuka tietää, Räikkönen sanoi.


Lue myös:

    Uusimmat