Hamilton: Yritän seurata Bottaksen jalanjälkiä

Mercedeksen Lewis Hamilton saa seurata tarkkaan peilejään Espanjan F1-osakilpailun lähdössä sunnuntaina.

MAINOS

Espanjan F1-viikonloppu
C Morella!

Sunnuntai: Espanjan GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 13.30!

Kaikki F1-ajojaksot suorana C More Maxilla ja C More -suoratoistopalvelussa.

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti!

Hamilton pyyhälsi lauantain aika-ajossa paalulle ennen Ferrarin Sebastian Vetteliä. Hamiltonin uhkana on myös tallikaveri Valtteri Bottas, joka lähtee matkaan kolmannesta ruudusta. Kaksi viikkoa sitten Sotshissa Bottas nousi huikealla startillaan kolmosruudusta kärkeen ja ajoi lopulta voittoon.

- Täällä taitaa olla kolmanneksi pisin suora ykkösmutkaan, joten on tärkeää saada hyvä startti, mutta olemme tehneet paljon töitä lähtöä varten. Valtteri on tehnyt mahtavia startteja, joten yritän seurata hänen jalanjälkiään, Hamilton kertoi lehdistötilaisuudessa.

Sotshissa Bottas sai loistavan lähtönsä lisäksi hyötyä pitkästä lähtösuorasta. Bottaksen mukaan vastaavan tempun toistaminen Barcelonassa on hankalampaa.

- Hyvällä startilla voi kuitenkin nostaa sijoitusta. Olemme nähneet täällä useita kertoja, että toisesta tai jopa kolmannesta rivistä lähteneet ovat nousseet useitakin sijoja, joten kaikki on mahdollista. Mutta en voi aina luottaa hyvään starttiin, sillä muutkin yrittävät samaa, Bottas painotti.

- Mutta kaikki on vielä avoinna, ja meidän kisavauhti on hyvällä tasolla, suomalaiskuski lisäsi.





Lue myös:

    Uusimmat