Suosikkitubettaja Roni Bäckin Airi-rakkaalla erikoinen opiskelukuvio – vaihto-oppilaana Suomessa

Roni Bäckin puoliso, sulkapalloilija Airi Mikkelä opiskelee Kauppatieteitä. 

Suosikkitubettaja Roni Bäckin puoliso, sulkapalloilija Airi Mikkelä nähtiin ensimmäistä kertaa rakkaansa rinnalla julkisuudessa Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Bäck kertoi MTV Uutisille Yvette x Pernilla Böckerman -tilaisuudessa, että on saanut paljon positiivista palautetta ohjelman ensiesityksen jälkeen. 

– En tiedä muuta vastaavaa, josta olisi tullut tuollainen positiivisuuden ryöppy. Sain myös kuulla, kuinka monella on ollut ennakkoluuloja minua kohtaan, kyseenalaistettu työni tubettajana. Ohjelman jälkeen sain viestejä, että anteeksi, minulla oli aivan erilainen käsitys sinusta, Bäck toteaa. 

Mikkelä kertoo, ettei saanut paljoa palautetta jakson jälkeen. Miltä julkisuuden valokeilaan astuminen oikein tuntui? 

– Ammattini puolesta se on jokseenkin tuttua, mutta tämä oli kuitenkin niin erilaista, koska aiemmin en ole antanut mitään itsestäni henkilökohtaisesti. Kuvauspäivät olivat niin intensiivisiä ja ne olivatkin aika uuvuttavia. 

Tällä hetkellä Mikkelä opiskelee kauppakorkeassa varsin omintakeisella kuviolla. 

– Olen vaihto-oppilaana Suomessa! Asuin aiemmin Tanskassa, jossa opiskelin, mutta muutin takaisin Suomeen ja kuvio on nyt tämä, Mikkelä kertoo. 

Urheilijapuolisonsa myötä Bäck on innostunut entisestään treenaamisesta. 

– Yritän laittaa itseni kuntoon. Olen aina ennen luullut, että voi treenata kolme tai neljä kertaa viikossa, mutta Airi treenaa 15 kertaa viikossa. Sen jälkeen olen tajunnut, että minäkin voisin treenata kovempaa, Bäck toteaa.

– Ei nyt ihan noin paljon kuitenkaan, Airi naurahtaa. 

Lue myös:

    Uusimmat