Suosikkisarjan kuvaukset jäihin Luke Perryn kuoleman jälkeen – miten Riverdale jatkuu?

Luke Perry näytteli Riverdale-sarjassa päähenkilö Archien isää. 

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Luke Perry kuoli maanantaina 4. maaliskuuta 52-vuotiaana. Hänet oli viety viime viikolla sairaalaan aivoverenkiertohäiriön takia.

Perry näytteli parhaillaan suositussa Riverdale-sarjassa päähenkilö Archien isää. Sarjan kuvaukset laitettiin päiväksi jäihin miehen poismenon johdosta. 

Warner Bros. Television, CW-kanava sekä sarjan vastaavat tuottajat Roberto Aguirre-Sacasa, Sarah Schechter, Greg Berlanti ja Jon Goldwater julkaisivat tiedotteet miehen kuoleman jälkeen.

– Olemme syvästi surullisia kuullessamme Luke Perryn poismenosta. Hän oli rakastettu jäsen Riverdale-, Warner Bros.- ja CW-perheissä. Luke oli uskomattoman välittävä, äärimmäisen taitava ammattilainen isolla sydämellä ja tosiystävä kaikille. Hän oli isähahmo ja mentori sarjan nuorille näyttelijöille, hän täytti kuvauspaikan rakkaudella ja ystävällisyydellä, tiedotteessa luki. 

Riverdale-sarjan kolmannen kauden jaksoista on esitetty 13. Vielä ei ole selvää monta jaksoa kaudesta on kuvaamatta ja monessa jaksossa Perryn oli määrä esiintyä.

Lue myös:

    Uusimmat