Suosikkiräppäri Elastinen on ollut Emma-ehdokkaana yli 20 kertaa – ei ole voittanut yhtään pystiä: "Olen ollut pienimuotoinen markkinahäirikkö"

7:40
Elastinen on ollut Emma-ehdokkaana jo yli 20 kertaa.

Tähtiartisti Elastinen on ollut Emma-ehdokkaana yli 20 kertaa. Menestysurastaan huolimatta, hän ei ole koskaan voittanut muusikoiden tavoittelemaa pystiä.

Emma Gaalassa palkitaan ensi lauantaina jälleen parhaita artisteja ja yhtyeitä. Yli 20 vuoden menestysuran tehnyt Elastinen pohti Uutisaamussa syitä siihen, miksi palkintoa ei ole hänelle vielä tullut.

– Olen ollut pienimuotoinen markkinahäirikkö. Olen tehnyt aina vähän eri tavalla asioita. Olemme olleet itsenäinen levy-yhtiö ja vähän kamppailtu isompia vastaan. Fintelligensien alkuajoista lähtien, emme ole koskaan olleet kriitikoiden tai raatien suosiossa, Elastinen kertoo Uutisaamussa.

Emma-palkintojen puute ei ole hidastanut miehen tahtia hänen menestyksekkäällä urallaan.

– 20 vuotta olen kuitenkin pärjännyt aika hienosti ilmankin niitä. Se ei ole mikään tae siitä, että yleisö on sinun puolellasi, jos joku raati palkitsee. Kova työ palkitaan siellä keikoilla. Ihmiset äänestävät jaloillaan ja laittavat voimansa sinun taaksesi.

Artikkelin yllä olevalla videolla Elastinen kertoo, miten päätyi yhteistyöhön laulaja Jenni Vartiaisen kanssa.

MTV Uutiset Live huomenna lauantaina Emma-gaalan punaiselta matolta klo 16.30 alkaen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja