Suosikkilaulajan talossa kosteusvaurio: Lakimiehet selvittelevät asiaa

Laulaja Jani Wickholmin tammikuussa ostamasta omakotitalosta löytyi kosteusvaurio talon välipohjasta.

Wickholm kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että kosteusvaurio on nyt korjattu, mutta jatkotoimenpiteitä on tulossa.

– Joudumme katsomaan asunnon kunnon uudestaan. Teemme perusteellisen kuntotarkastuksen. Jo nyt talossa on tehty isoja remontteja ja kun talo on ostettu kovalla rahalla, niin tulemme katsomaan tämän asian loppuun asti.

– Myyjä hoiti kosteusvaurion kustannukset, mutta pesuhuone on vähän kysymysmerkki. Minulla on sellainen tunne, että tämän talon kosteusvauriot eivät olleet vielä tässä.

Laulaja kertoo, että myös talon lämmitysjärjestelmä laitettiin kokonaan uusiksi. Aikaisemmin olleen pellettilämmityksen tilalle vaihdettiin öljylämmitys.

– Tilasin maaliskuussa tuhat kiloa pellettiä, jotka menivät kuukaudessa. Asuntoa markkinointiin minulle energiataloudellisena kohteena, jonka lämmityksen menee vuositasolla noin 800 euroa. Totuus ei ollut lähelläkään tätä.

Kaikesta huolimatta Wickholm suhtautuu tulevaisuuteen positiivisesti.

– Kyllä tästä vielä meidän unelmakoti tulee. Toivon, että 210 000 euroa maksanut kämppä tulee sellaiseen kuntoon kuin haluamme. Oikeus ja kohtuus tulee tapahtumaan. Tulen katsomaan, mitkä ovat minun juridiset oikeudet ja tulen vaatimaan hinnanalennusta. Lakimiehet selvittelevät asiaa.

Wickholmin talon kosteusvauriosta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

(MTV3–MIKKO KORMILAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat