Mainos

Suosikkihahmo menehtyy Emmerdalessa – näyttelijä paljastaa toivoneensa itse juonenkäännettä: "Se tulee toivottavasti auttamaan ihmisiä"

Juonipaljastuksia: Jane Coxin mukaan hänen roolihahmonsa Lisa Dinglen kuolema Emmerdalessa on todenmukainen loppu hahmon tarinalle. 

Näyttelijä Jane Cox jättää Emmerdale-sarjan näyteltyään siinä Lisa Dingleä 23 vuoden ajan. Aiemmin tänä vuonna Iso-Britanniassa nähdyssä jaksossa Lisa paljasti sarjassa saaneensa diagnoosin vakavasta sydänviasta. 

Coxin mukaan Lisan tarinan päätös on todenmukainen ja näyttelijä toivoo siitä olevan apua ihmisille, jotka kamppailevat kuolemanvakavien sairauksien kanssa. 

– Se on hyvä tarina. Ja se nostaa tuon tietyn sairauden tietoisuutta, mikä on hyvä, ja se tulee toivottavasti auttamaan ihmisiä, mikä on mielestäni hieno asia, Cox kertoo antamassaan haastattelussa. 

– Se on suuri osa siitä, miksi haluan olla näyttelijä, auttaakseni ihmisiä. 

67-vuotias Cox kertoo haluavansa tutkia uusia uravaihtoehtoja nyt, kun hänen taipaleensa Emmerdalessa tulee päätökseensä. 

– Mikä tulee olemaan mukavaa on, että on aikaa ajatella asioita sekä ehkä kirjoittaa, ehkä maalata. Ehkä näytellä jotain erilaista. 

Coxin vastanäyttelijän Steve Halliwellin, joka näyttelee Lisan aviomiestä Zak Dingleä, mukaan hänen hahmonsa tulee kamppailemaan erittäin paljon vaimonsa menetyksen kanssa. Halliwell kuitenkin toivoo myös, että juonenkäänne tulisi olemaan tärkeä katselijoille, jotka ovat itse samanlaisessa tilanteessa elämässään. 

– Kuolemantapauksen tutkaileminen on hyvä asia monille ihmisille, jotka käyvät sellaista läpi, ei välttämättä vaimoille tai aviomiehille, mutta jollekin, miljoonille jotka katsovat. 

Lähde: The Courier

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja