Mainos

Emmerdale-tähti sai potkut sopimattomien twiittien takia – kokee tulleensa väärin kohdelluksi: "En ymmärtänyt"

8:48
Emmerdale täytti Suomessa 20 vuotta

Shila Iqbal sai potkut Emmerdale-sarjasta teininä julkaisemiensa twiittien takia. 

Emmerdale-sarjassa näytellyt 24-vuotias Shila Iqbal sai huhtikuussa potkut sarjasta teininä julkaisemiensa Twitter-julkaisujen takia. Potkujensa aikaan Iqbal pyysi anteeksi sopimatonta kielenkäyttöä, joita vuonna 2013 julkaistut twiitit pitivät sisällään. Iqbal oli kyseisten julkaisujen aikaan 19-vuotias. 

Nyt Iqbal on sitä mieltä, ettei hänen olisi pitänyt saada potkuja. Hiljattain antamassaan haastattelussa Iqbal toteaa, ettei häntä tulisi tuomita asiasta, jonka hän teki ollessaan teini-ikäinen. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä

Iqbal kertoo olleensa järkyttynyt Emmerdalen tuotannon ottaessa asian puheeksi näyttelijän kanssa. Nainen ehti olla vakituisesti osa tuotantoa vasta maaliskuusta asti. 

– En ajatellut että se olin minä koska en käytä tuollaisia sanoja enää. 

Iqbalin mukaan twiittien takana ei ollut pahantahtoisuutta vaan kyseessä oli ystävien välinen pilailu. Twiittien inspiraationa olivat toimineet Iqbalin ja hänen ystäviensä kuuntelema hip hop -musiikki. 

– Se määritti kieltä, jota käytimme. En ymmärtänyt niiden takana ollutta todellista tarkoitusta, niiden seurauksia sekä kuinka paljon ne sanat voisivat satuttaa. 

Näyttelijä totesi haastattelussa, että hänen mielestään ihmisiä ei pitäisi tuomita sen perusteella, mitä he ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa teini-ikäisinä, mikäli he osoittavat katumusta sekä asenteidensa muuttuneen. 

Iqbal kertoo olleensa erittäin yllättynyt sekä murtunut Emmerdalen potkuistaan. 

– Olen ammattilainen ja minulla ei ollut sitä vastuuta, mikä minulla on nyt. Tunnustan sen tosiasian, että käytin sopimatonta kieltä, enkä puhu sillä tavalla enää. 

Näyttelijä kokee Emmerdalen tuotannon tehneen hänestä varoittavan esimerkin ja olleensa vihainen sekä pettynyt itseensä. Emmerdalen tiedottajan mukaan Iqbalille tarjottiin tilanteessa tukea tuotannon puolesta.

– Kysyimme häneltä olisiko ketään, johon voisimme ottaa yhteyttä, joka voisi tulla tukemaan häntä, Emmerdalen tiedottaja kommentoi.

– Sanoimme myös, että hän voisi soittaa meille milloin vain. Hän toisteli olevansa kunnossa ja ettei hän halunnut apua. 

Lähde: BBC

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja