Suosikkiankkuri Kirsi Alm-Siiran työkaveri teki hervottoman källin – somessa vitsaillaan: "Kirsi-Liisa Ihmemaassa"

Kirsi Alm-Siira muistelee hetkeä lastensa kanssa: Tässä tilanteessa suusta tuli ulos v-sana 2:23
Kirsi Alm-Siira muistelee hetkeä lastensa kanssa: Tässä tilanteessa suusta tuli ulos v-sana

Kirsi Alm-Siira on vitsaillut aiemminkin pituudestaan sosiaalisessa mediassa. 

Suosikkiankkuri Kirsi Alm-Siiran työkaveri järjesti hulvattoman jekun kesken työpäivän. Työkaveri oli nimittäin nostanut sähköpöydän Alm-Siiran pään korkeudelle. 

– Jaaha. Työkavereistani joku huumorveikko oli käynyt tekee pöytäkällin, Alm-Siira kirjoitti kuvaan, jossa poseeraa pöydän takana. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Alm-Siiran julkaisema kuva on tuonut monelle mieleen sadun Liisa Ihmemaassa.

– Liisa ihmemaassa fiilis. Sä olet vahingossa juonut sitä pienentävää, seuraaja kirjoittaa. 

– Kirsi-Liisa ihmemaassa, kuvan yhteydessä kirjoitetaan. 

Osa seuraajista puolestaan epäilee källin tekijäksi Alm-Siiran kollegaa Jan Anderssonia,  jonka kanssa hänellä on huima pituusero

– Jan Andersson laittanut pöydän omaan korkeuteen, kommenteissa lukee. 

– Pistä kostoksi Jan syömään kiinalais/japanilaisesta ruokapöydästä ja selkä suorana, eikä saa siis läikyttää, somessa vinkataan. 

Alm-Siira paljasti Me Naiset -lehdelle viime kesänä yllättäviä asioita pituudestaan. Hän kertoi, että moni ällistyy hänen pituudestaan, kun joku näkee hänet televisioruudun ulkopuolella. 

– Olen lyhyt. Uutislähetyksessä seison pääasiassa pöydän takana, jolloin käytän koroketta. En siksi, että häpeäisin pienuuttani, vaan siksi, etten ylety pöydälle muuten.Olen saanut kuulla paljon kommentteja lyhyydestäni, sen takia minut huomataan helposti. Tuntemattomat usein yllättyvät nähdessään minut, sillä näytän televisiossa pidemmältä. Heidän hämmästelyynsä ei kuitenkaan liity arvolatausta, vaan se on aitoa ihmetystä.

Alm-Siira kertoi lehdelle, ettei pituus ole koskaan ärsyttänyt häntä, sillä hän tykkää olla huomion kohteena. 

– Vain vaateostoksilla se ärsyttää. Normaalimittaisina myytävät housut ovat aina liian pitkiä, maksimekoistakin on pakko leikata pois kymmenen senttiä. Mutta ne ovat pieniä ongelmia, hän kommentoi. 

Lue myös:

    Uusimmat