Erikoislähetys: Tällainen tilanne Venäjällä on nyt – Putinin haastatteluvideo ihmetyttää

Hermostuneen oloinen Putin nähtiin Venäjän valtiollisen tv-kanavan haastattelussa – tämä tiedetään sisällöstä 26:18
Putinista julkaistiin erikoinen haastattelu, joka herättää kysymyksiä – näin MTV Uutisten toimittajat näkevät tilanteen.

MTV Uutiset lähetti iltapäivällä erikoislähetyksen Venäjän Wagner-kapinasta MTV Uutiset Livessä. Lähetys on katsottavissa tämän jutun yhteydessä.

Erikoislähetyksessä käytiin läpi tuoreimpia tilannetietoja, ja käsiteltiin sitä, miten Venäjän myllerrys tulee näkymään tulevaisuudessa. Suuri kysymys oli myös Vladimir Putinista tänään Venäjän ykköskanavalla julkaistu ihmeellinen haastatteluvideo.

Kello 17 MTV Uutiset Liven vieraaksi saapuu entinen ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.). Nämä lähetykset ovat katsottavissa alla olevan Live-ikkunan kautta sekä MTV Katsomossa.

Wagner-joukot kapinoivat eilen avoimesti Venäjällä, kunnes tilanne laukesi ainakin hetkellisesti eilen iltana. Jevgeni Prigozhin pysäytti Moskovaan matkalla olleet joukkonsa ja vetäytyi miehittämistään sotilaskohteista Venäjällä.

Erikoislähetyksissä kerrotaan uusimmat tiedot, kerrataan tapahtumia sekä analysoidaan, mitä tapahtuu seuraavaksi.

Venäjän sekasortoista tilannetta ja sen seurauksia ovat analysoimassa muun muassa MTV Uutisten Maailma ja kotimaa -toimituksen päällikkö Mirja Kivimäki ja ulkomaantoimittaja Jarno Miettinen.

Katso myös: Putinin ohimolle laitettiin ase ja hän perääntyi – näin MTV:n ulkomaantoimittajat näkevät Wagner-kapinan

Putinin ohimolle laitettiin ase ja hän perääntyi – näin MTV:n ulkomaantoimittajat näkevät Wagner-kapinan tapahtumat 3:47

Katso myös: Erikoislähetys kello 11: Tässä viimeisimmät aamupäivän tiedot Wagner-kapinasta ja sen seurauksista.

Erikoislähetys: Wagner-kapina päättyi joukkojen vetäytymiseen – tämä tapahtuneesta nyt tiedetään 9:07

Lue myös:

    Uusimmat