Mainos

SuomiAreena tarjoaa lavan tunniksi kaikille: Speakerscornerissa sana on vapaa

Reilun viikon päästä alkava SuomiAreena tarjoaa tänä vuonna kaikille paikallaolijoille mahdollisuuden kertoa mielipiteensä ensimmäistä kertaa avautuvassa Speakerscornerissa. 

SuomiAreena-keskustelutapahtuma laajentaa tarjontaansa avaamalla viikon päätteeksi kaikille avoimen Speakerscornerin yhdeksi tunniksi SuomiAreena-rannassa. 

SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto kertoo idean Speakerscorneriin syntyneen halusta tarjota SuomiAreena-kävijöille mahdollisuus kertoa mielipiteensä suurelle yleisölle.

– SuomiAreenan Speakerscorner on pyörinyt ideana mielessä jo useamman vuoden. On hienoa, että pääsemme nyt ensimmäistä kertaa toteuttamaan sen ja edistämään tälläkin tavalla moniäänisempää dialogia SuomiAreenassa. Speakerscornerissa myös ne henkilöt, jotka eivät ole viikon aikana nousseet vielä lavalle, pääsevät nostamaan esiin haluamiaan puheenaiheita ja näkökulmia.

Puhujat Speakerscorneriin otetaan paikan päällä ilmoittautumisjärjestyksessä. Haaviston mukaan sana on vapaa, kunhan yhteisiä pelisääntöjä noudatetaan.

– Kun sana on vapaa, on vastuukin suuri. Speakerscornerissa noudatetaan sekä hyviä tapoja että kunnioitetaan toisia ihmisiä ja heidän mielipiteitään. Lavalla pääsee haastamaan itsensä ja argumentoimaan oman mielipiteensä uskottavasti. Luotamme, että SuomiAreenan kävijät ottavat haasteen innolla vastaan.

Tilaisuuden juontaa MTV Uutisten toimittaja Saara Rantanen. Lähetys myös striimataan Katsomossa ja suomiareena.fi-sivuilla.

Yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään Porissa 16.-20.7. Viiden päivän aikana SuomiAreenassa järjestetään kaksisataa tilaisuutta, joihin osallistuu tuhat yhteiskunnallista vaikuttajaa poliitikoista viihdetähtiin.

SuomiAreenassa aloittavat uutena myös Arvopuheet. Koko ohjelma julkistettiin kesäkuussa:

44:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.