Video: Koe pala Porin antia jo nyt – SuomiAreenan huikea vieraslista ja ohjelma julkaistaan

SuomiAreena jatkaa kasvuaan: 6 päälavaa ja 170 keskustelutilaisuutta 44:30

Heinäkuussa Porin valtaavan SuomiAreenan ohjelmisto julkistetaan tänään. Tarjolla on aiempien vuosien tapaan huikea kattaus vieraita ja tilaisuuksia Porissa 11. -15. heinäkuuta.

Suora verkkolähetys MTV Uutisten tiloista Ilmalasta alkaa klo 9.05.

Tämän kesän teema on suomalainen työ ja kansalaisjärjestötoiminta. Aamun tilaisuudessa on paikalla muun muassa työministeri Jari Lindström, hoivarobotti Zora, Baba Lybeck ja Harry ”Hjallis” Harkimo. Terveisensä ja SuomiAreena-tärppinsä kertovat myös MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund, vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila ja iso joukko SuomiAreenan tekijöitä. 

Tilaisuudessa julkistetaan myös muut vieraat, jotka ovat mukana SuomiAreenan 170 tilaisuudessa.

– Tiedotustilaisuudessa pääsee kokemaan jo pienen palan SuomiAreena-viikon tunnelmia. Työministeri Lindström on luvannut tuoda mukanaan muun muassa kahvakuulan sekä tiedotustilaisuuteen ja SuomiAreenaan. Hjallis puolestaan paljastaa, millaisen Diilin hän meinaa SuomiAreenalla tehdä, kertoo tapahtuman vastaava tuottaja Mari Haavisto

Tämän vuoden SuomiAreenan pääyhteistyökumppaneita ovat työ- ja elinkeinoministeriö, Raha-automaattiyhdistys (RAY) sekä Suomen sosiaali ja terveys ry (SOSTE). Tapahtuman kaupallisena pääyhteistyökumppanina jatkaa DNA.

Julkistustilaisuuden juontaa uutisankkuri Aino Huilaja.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat