Suomi rutiinilla voittoon Tanskasta – MM-debytantit loistivat

Suomi kohtasi Tanskan maanantai-iltana Prahassa pelattavien salibandyn MM-kisojen lohkovaiheen toisessa ottelussa. Avausottelussa Ruotsia vastaan sulanut Suomi aloitti ottelun vahvasti.

Kuvan videolla Tulosruudun raportti Suomen ja Ruotsin välisestä ottelusta.

Sinivalkoinen ryhmä takoi ensimmäiseen reiluun varttiin viisi maalia. Nico Salo ja MM-debytantti Ville Lastikka iskivät molemmat kaksi maalia mieheen.

Tanska pääsi kaventamaan erän lopulla Mikkel Skovin osumalla. Toisessa erässä toinen MM-ensikertalainen Mikko Hautaniemi heilutteli maaliverkkoja iskemällä uransa ensimmäisen maajoukkuemaalinsa.

Kolmannessa erässä Suomi sai myös ylivoimapelinsä toimimaan. Lauri Kapanen viimeisteli pelin 7-1 lukemiin Miko Kailialan syötöstä. Nämä olivat myös loppulukemat. Suomi nousi voitollaan tasapisteisiin Ruotsin ja Norjan kanssa, jotka kohtaavat myöhemmin maanantaina.

Suomen seuraava ottelu on tiistaina Norjaa vastaan.