Suomi murskasi Saksan jääkiekon EHT:n finaaliturnauksessa – seitsemän pelaajaa onnistui maalinteossa

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue murskasi Saksan 7-0 lukemin EHT-finaaliturnauksen avausottelussa Venäjän Dmitrovissa. Joukkueen jokaiseen maaliin löytyi oma tekijänsä.

Suomen joukkue onnistui avauserässä maalinteossa kertaalleen. Rosa Lindstedt laukoi kiekon siniviivalta Saksan maaliin.

Toisessa erässä Suomi onnistui maalinteossa kolmasti. Michelle Karvinen tarjoili Linda Välimäelle ylivoimalla 2-0 johto-osuman. Karvinen siirsi itse puolestaan joukkueensa 3-0 johtoon muutamaa minuuttia myöhemmin. Tästä reilu minuutti ja Elisa Holopainen lisäsi Suomen johdon jo neljään maaliin.

Kolmannessa erässä Suomi kaunisteli lukemia kolme kertaa. Maalinteossa onnistuivat Annina Rajahuhta, Minnamari Tuominen ja Viivi Vainikka

Suomen maalilla Johanna Oksman oli lähes työtön, sillä hän merkkautti koko ottelussa ainoastaan viisi torjuntaa. Suomen seuraava ottelu pelataan lauantaina 9.2 kun vastaan asettuu Tshekki.

Alla keskiviikon iltakymmenen Tulosruutu.