Suomessa vieraillut maailmantähti vaaratilanteessa – yksityiskone joutui tekemään hätälaskun

Rap-tähti Post Malonea kuljettanut lentokone joutui vaaratilanteeseen.

Lontooseen matkalla ollut yksityiskone teki hätälaskun New Yorkissa sijaitsevalle lentokentälle myöhään eilen illalla Suomen aikaa. New Jerseystä lähtenyt kone oli matkalla Lontooseen, kun koneen vasemman puolen renkaat puhkesivat nousun aikana.

Koneen kyydissä olivat muusikot Post Malone ja Adrew Watt sekä 14 muuta ihmistä. Koneen lentäjä tajusi ongelman pian nousun jälkeen ja suuntasi ensin Springfieldin kaupungin lentokentälle, mutta laskeutui lopulta New Windsorin kaupungissa sijaitsevalle lentokentälle New Yorkin osavaltiossa.

23-vuotias Malone nähtiin viime viikon perjantaina Tampereella järjestetyillä Blockfesteillä. Hän oli matkalla Englantiin, jossa hän esiintyy tämän viikon perjantaina Reading-festivaaleilla Readingin kaupungissa.

Maailman suosituimpiin artisteihin tällä hetkellä lukeutuva räppäri päivitti laskeutumisensa jälkeen Twitter-tiliään, jossa hän kiitteli hänen puolestaan rukoilleita faneja, mutta kommentoi myös ihmisiä, jotka toivoivat hänelle pahaa.

– Laskeuduin. Kiitos kaikista rukouksista. En voi uskoa, kuinka moni ihminen tällä sivustolla toivoi minun kuolevan. Haistakaa v*ttu. Ei tänään, Malone kirjoitti tililleen.

Uutiset Malonen kohtaamasta hätätilanteesta alkoivat kiertää nopeasti Twitterissä ja uutissivustoilla. Malonen koneen laskeutumisesta lähetettiin suoraa lähetystä useiden uutissivustojen toimesta ja fanit pystyivät seuraamaan suorana, kun kone laskeutui turvallisesti lentokentälle.

Lue myös:

    Uusimmat