Suomen surkein nikkari -juontaja remonttihommissa: ”Itku tuli”

Juuso Mäkilähteen juontama Suomen surkein nikkari -ohjelma hakee innokkaita remppaajia mukaan. Mies kertoo itsekin tuntevansa remontoijan tuskan, kun asiat eivät yllättäen menekään aivan suunnitelmien mukaan.

Juuso Mäkilähde koki viime kesänä karvaan pettymyksen, kun hänen aiemmin remontoimansa katto ränsistyikin aiottua aiemmin.

– Jouduin remontoimaan uudestaan asunnon kattoa, jonka olin jo aiemmin remontoinut. Siinä ei nimittäin maali pysynyt ollenkaan kiinni, mies kertoo.

Lyhytkestoiseksi kaavailtu urakka venähtikin viikon mittaiseksi.

– Jouduin käyttämään viikon aikaa yhden makuuhuoneen katon maalaamiseen, Juuso naureskelee.

Mies kertookin tuntevansa remontoimisen tuskan.

– Sitä yleensä ajattelee, että kyllähän tämän katon tästä nopeasti hoitaa, mutta yhtäkkiä ilmenee kaikennäköisiä asioista ja homma menee pieleen.

"Syytän ammattilaisia"

Urakan venähtäminen ei kuitenkaan johtunut Suomen surkein nikkari -ohjelman juontajasta, vaan ammattilaisten antamista vääristä ohjeista.

– Syytän ammattilaisia, joilta pyysin apua. Kysyin heiltä, että pitääkö väliin laittaa jotain, että se maali pysyy ja he sanoivat että ei tarvitse. Maalasin sitten sitä kattoa ja jo parin ensimmäisen telan vedon jälkeen sieltä tuli tavaraa alas, mies naureskelee.

Loppujen lopuksi mies voitti taistelun makuuhuoneen kattoaan vastaan.

– Tällä hetkellä makuuhuoneen katossa on todella siisti tasainen katto ja hieno maalipinta, mutta itku tuli välissä.

Jos lähipiiristäsi löytyy innokas remppaaja - olipa hän sitten ystäväsi, puolisosi, sukulaisesi tai vaikkapa työkaverisi, niin ilmoita hänet mukaan ohjelmaan täältä.

Lue myös:

    Uusimmat