Suomen suositumpia Facebook-ryhmiä listattiin – kuulutko jo näihin? Askartelua, edullisia ostoksia...

7:15

Facebook on täynnä lukuisia ryhmiä. Monet varmasti myös miettivät, mihin ryhmiin muut suomalaiset kuuluvat. Listasimme suosittuja suomalaisia Facebook-ryhmiä

Kerroimme viime viikolla suomalaisten perustamasta Eläinvideokerho Facebook-ryhmästä, johon jonottaa parhaillaan 4 000 ihmistä. Ryhmän koko on 12 000 jäsentä ja viimeksi ovea uusille innokkaille jäsenille raotettiin kolme vuotta sitten.

Suomessa on myös muita suosittuja ja myös suurempia Facebook-ryhmiä kuin eläinvideokerho. Tyypillisesti niihin ovat myös tervetulleita kaikki, lukuun ottamatta muutamaa poikkeusta.

STT:n tekemä listaus paljastaa, että ainakin suomalaiset ovat kiinnostuneita löytämään vinkkejä edullisista verkkokaupoista, sillä yli 115 000 suomalaista kuuluu aiheesta keskustelevaan Facebook-ryhmään. Lisäksi 115 000 suomalaista kuuluu Askartelu- ja sisustusideoita -ryhmään, jossa keskustellaan askartelusta ja sisustamisesta.

Suosittuja suomalaisia Facebook-ryhmiä:

 • Askartelu- ja sisustusideoita, noin 115 000 jäsentä. Keskustelua askartelusta ja sisustamisesta. "Vain positiivisia kommentteja, ei mainoksia, kaupankäyntiä tai arvontoja."
 • Wish/aliexpress/ebay (Finland), noin 115 100 jäsentä. Löytöjä ja vinkkejä suurista, edullisista verkkokaupoista. Jäsenten välistä kaupankäyntiä varten on erillinen sisarryhmä.
 • Kotiruokaryhmä, noin 113 400 jäsentä. Ohjeita ja neuvoja kotiruuan valmistamiseen. Eineksiin liittyvä keskustelu kielletty.
 • Naistenhuone, noin 103 900 jäsentä. Stressin purkamista, kuulumisten jakamista ja hauskoja meemejä "naisille ikään ja ulkomuotoon katsomatta".
 • Tee Se Itse, n. 95 600 jäsentä. Tee se itse -henkisten ihmisten keskustelua esimerkiksi remontoinnista ja nikkaroinnista. Osto- ja myynti-ilmoitukset kielletty.

Lähde: STT

Lue myös

  Uusimmat

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja