Piparinleivonnan Suomen Mestaruudesta kilpailtiin 7.12. Vantaalla. Jo kolmannen kerran järjestetyn Myllyn Paras Piparinleivonnan Suomen Mestaruus -kilpailun voittaja on raisiolainen Ninna Mäkinen.
Finalistit leipoivat ja koristelivat itse ideoimansa piparkakkutyön. Raaka-aineena oli valittavissa voilla leivottu Perinteinen Piparkakkutaikina tai margariinipohjainen Laktoositon Piparitaikina. Aikaa oli 1½ tuntia. Kisa oli aikataulultaan tiukka, koska annetussa ajassa tuli piirtää kaavat vapaalla kädellä, leipoa pipariosat, paistaa ne, jäähdyttää, koota ja koristella luomus käyttäen maksimissaan kolmea eri elementtiä, joista yksi oli pikeerikuorrute.
Voittajaksi valittiin Ninna Mäkinen Raisiosta ”KEINUHEVONEN”-työllään. Tämä pipariheppa oikeasti keinui! Tuomarit arvostivat uutta ideaa piparileivontaan, työn huolellista suunnittelua, tarkkaa työtä ja upeaa lopputulosta.

