Suomen mestari kolasi kiekotonta pelaajaa törkeästi päähän – Kiekko-Espoo-tähti talutettiin kaukalosta

Simon Suoranta runttaa kiekotonta Kiekko-Espoo-pelaajaa päähän – ulos viime minuuteilla 1:32
Näet taklauksen tästä: Simon Suoranta tööttäsi Miro Keskitaloa kädet ylhäällä päähän.

TUTO Hockeyn Simon Suoranta niittasi Kiekko-Espoon Miro Keskitaloa rumasti päähän jääkiekon Mestiksen toisessa puolivälieräottelussa.

Episodi tapahtui ottelun viimeistä edellisellä peliminuutilla, kun kotijoukkue TUTO oli tappiolla 1–4-lukemin. Suoranta taklasi Kiekko-Espoon maalin kulmalla kädet ylhäällä Keskitaloa, joka oli kiekoton pelaaja.

Keskitalo, Kiekko-Espoon kapteeni ja ykkösparin puolustaja, talutettiin ulos kaukalosta.

Suoranta puolestaan joutui ulos pelirangaistuksella pään alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Näet tilanteen ylälaidan videolta.

Lukemat 1–4 pysyivät taululla ja ensi kaudeksi SM-liigaan siirtyvä Kiekko-Espoo otti jo toisen kiinnityksensä Mestiksen välieräpaikkaan. Sarja on runkosarjassa neljänneksi sijoittuneille espoolaisille 2–0, kun jatkoon vaaditaan neljä voittoa.

Ulosajettu Simon Suoranta on kokenut hyökkääjä, joka on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta. Hän on pelannut SM-liigaa pudotuspelit mukaan lukien 394 ottelua, ja nyt hän tahkoaa kahden ulkomailla tahkotun kauden jälkeen ensimmäistä sesonkiaan Mestistä.

Miro Keskitalolla on SM-liigakokemusta 191 pelin verran.

Hermekselle toinen voitto Jokereista

Mestiksessä pelattiin perjantai-iltana myös toinen ottelu. Kokkolan Hermes löi Jokerit kotonaan jatkoerässä 3–2 ja johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2–0.

Maali: Hermes - Jokerit, Topias Liljamo(16 Hermes) 1:11
Katso: Hermes voitti Jokerit jatkoerän ensimmäisellä minuutilla syntyneellä voittomaalilla. Osuman iski Topias Liljamo.

Hermes sijoittui runkosarjassa kuudenneksi, Jokerit kolmanneksi.