Suomen mäkihyppymaajoukkueelle uusi pääsponsori – Mika Kojonkosken rooli julki

6:26

Suomen mäkihyppymaajoukkueen uusi pääsponsori on toimistotilaratkaisuihin erikoistunut Modeo. Hiihtoliitto julkisti samalla Mika Kojonkosken uuden roolin mäkihyppymaajoukkueen parissa.

Pääkuvan videolla Ville Larinnon mäkihyppyuran päättymisestä.

Kojonkoski toimii tulevaisuudessa mäkihypyn ja yhdistetyn valmentajien tukena sekä sparraajana joukkueiden arjessa.

– Tavoitteena on kehittää mäkihypyn valmennusta molemmissa lajeissa niin, että tulevaisuudessa meidät tunnettaisiin jälleen vahvasta osaamisesta. Se, että urheilijamme harjoittelevat parhaiten maailmassa, on tie menestykseen ja perustuu osaamiseen. Työ tehdään yhdessä valmentajien kanssa, Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtajan paikan kesäkuun lopussa jättävä Kojonkoski kertoo.

Hiihtoliiton mukaan Modeon kanssa solmittu 2+2-vuotinen sopimus on mäkijoukkueelle ”erittäin merkittävä”. Modeo näkyy sopimuskauden ajan niin joukkueen kypärissä, muissa päähineissä kuin myös asusteissa.

– Yhteistyösopimuksella on suuri vaikutus maajoukkuetoiminnan toimintaedellytysten varmistamisessa, Hiihtoliiton toiminnanjohtaja Mika Kulmala sanoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja