Suomen Gumball-tiimi lähti matkaan – MTV.fi mukana lähtöviivalla

MTV.fi raportoi sunnuntaina maailmantähtiä ja upeita autoja pursuavan Gumball 3000 -rallin starttiviivalta Tukholmasta.

Sunnuntaina Tukholmassa käynnistyvä Gumball 3000 -ralli kokoaa jo 17. kertaa yhteen uskomattoman kattauksen superautoja ja supertähtiä.

Suomen Team Taxi tekee Gumball-historiaa osallistumalla ralliin nimensä mukaisesti taksilla. Kun ruutulippu heilahtaa, Suomen tiimin jäsenet Esko Seppänen, LeftFoot, Mikael Gabriel ja Musta Barbaari hyppäävät taksikuljettajan ohjastaman Volvo S80:n kyytiin ja mittari laitetaan päälle.

Seitsenpäiväisen, mannertenvälisen ja yli 4 800 kilometriä pitkän rallin päätteeksi Las Vegasissa mittari sammutetaan ja ruudun näyttämä lukema lahjoitetaan vähävaraisten lasten ja nuorten liikuntaa tukevalle Teemu Selänteen Finnish Flash ry:lle.

Suomen tiimi suuntasi tänään perjantaina lautalla kohti Tukholmaa. Sitä ennen he kokoontuivat Sinebrychoffin vanhalla tehtaalla Helsingin Bulevardilla ja fiilistelivät aurinkoisessa säässä tulevaa koitosta.

Yli 100 ajokin joukossa on menopelejä aina klassikoista futuristisiin hybridi-superautoihin, kuten Ferrari F50, McLaren P1, Jaguar E-Type ja Tesla Roadster. Mukaan kisaan lähtee myös Paluu tulevaisuuteen -elokuvasarjasta tuttu DeLorean DMC 12 ja Ritari Ässän KITT-auto, jonka puikoissa on itse Ritari Ässä, David Hasselhoff.

Toukokuun 30. päivä Las Vegasissa päättyvän kisan tähtikaartia edustavat myös muun muassa nyrkkeilylegenda Mike Tyson, rokkari Tommy Lee, toimintasankari Dolph Lundgren, rullalautailulegenda Tony Hawk ja Formula 1 -maailmanmestari Lewis Hamilton.

Julkkiksia pursuava tapahtuma starttaa Tukholmassa sunnuntaina 24.5. kello 13:00 Suomen aikaa. MTV.fi on lähtöviivalla seuraamassa starttia, bongaamassa tähtiä ja raportoimassa maailman hulppeimmista ajopeleistä. 

Voit seurata tapahtumia myös @mtvviihde-Instagram-tililtä sekä Facebookissa MTV Viihde -sivustolta! 

Lue myös:

    Uusimmat