Suomen formulalupaus ajoi pisteille Itävallassa

Katso videolta: Max Verstappen ajoi lauantain sprintin voittoon.

Formulat saatiin käyntiin Itävallassa sunnuntaina suomalaisittain riemukkaissa tunnelmissa, kun F3-sarjassa ajava William Alatalo ajoi yhdeksänneksi ja nappasi kaksi MM-pistettä.

Alatalo oli keskeyttänyt lauantain sprintin moottoririkon takia. Sunnuntain kisaan 20-vuotias suomalainen lähti ruudusta 14. Alatalo nousi kisassa hienosti viisi pykälää ja otti kauden kolmannen pistesijan. Jenzer Motorsportilla ajava Alatalo ylsi pisteille myös Imolassa ja Bahrainissa.

Ensimmäistä kauttaan F3-sarjassa ajavalla suomalaiskuljettajalla on nyt tältä kaudelta kasassa viisi MM-pistettä.

Sunnuntain kilpailun voitti Ranskan Isack Hadjar. Kisan kakkonen oli MM-sarjaa johtava Ranskan Victor Martins ja kolmas Iso-Britannian Oliver Bearman. Martinin voiton myötä MM-sarjan kärkitaiston ero kaventui yhteen pisteeseen. Alatalo on pisteissä sijalla 19. Kausi jatkuu heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Unkarin Hungaroringillä.