Yhdysvalloista palannut Darude paljasti, miksi muutti takaisin Suomeen

Uutta musiikkia julkaissut pitkän tauon jälkeen julkaissut Darude on kotiutunut jälleen Suomeen.

Sandstorm-hitillä maailmantähdeksi noussut Darude julkaisi uuden Beautiful Alien -singlen viime viikolla. Artisti on tyytyväinen kappaleesta saamaansa palautteeseen.

– Kun laitoin siihen vähän vanhan Darude-soundin vivahdetta, niin se on selvästi toiminut. Itseäni epäilytti, että tuliko tehtyä liikaa siihen suuntaan, mutta palaute on ollut positiivista, Darude sanoo.

Darude muutti perheineen, eli vaimonsa Michellen ja poikansa Maxin kanssa Yhdysvalloista Suomeen syksyllä 2013. Tuolloin hän kertoi asiasta MTV.fille.

– Tuntui tosi kivalta tulla takaisin. Tultiin omasta halustamme, eikä ole kaduttanut!

He ehtivät asua kokonaan ulkomailla noin kuuden vuoden ajan, mutta kävivät säännöllisesti Suomessa muutamia kertoja vuodessa.

– Meillä on 5-vuotias poika, ja ajateltiin tulla Suomeen, koska hän menee kouluun. Se oli yksi suurimmista syistä, miksi tulimme takaisin juuri nyt.

– Suomi on ainakin meidän näkemyksemme mukaan täysin erilainen paikka ihmisen kasvaa, kuin vaikkapa Amerikka. Siellä on tietysti erilaisia paikkoja, mutta tämä on lintukoto verrattuna isompaan maailmaan.

Myös Michelle-vaimo on sopeutunut Suomeen hyvin, sillä hän on asunut Suomessa myös aiemmin seurustelun aikana. Michellen suonissakin virtaa skandinaavinen veri.

– Hänen äitinsä on ruotsalainen syntyjään, Darude valottaa.

Lue myös:

    Uusimmat